Μην χασετε

«Έσπασε» η Καίτη Φίνου: «Τον αγάπησα πολύ τον Στάθη και τον καιρό που ήταν άρρωστος που δεν μπορούσα να τον δω»

Η Καίτη Φίνου δεν πίστεψε ποτέ στη ζωή της ότι ήταν όμορφη και star, παρά το γεγονός ότι στα 80s μεσουρανούσε.

«Πίστευα ότι το θέατρο και ο κινηματογράφος ήταν το δεύτερο σπίτι μου. Όταν πήγα για πρώτη φορά να δω θέατρο στα 8 μου και τους έβλεπα τους ηθοποιούς έλεγα αυτό θέλω», είπε συγκινημένη η Καίτη Φίνου, η οποία έχει χάσει από τη ζωή τους πολλούς ανθρώπους σε μικρό χρονικό διάστημα. 

Advertisements

«Δεν αντέχω. Έβλεπα τώρα φωτογραφίες που θα ανεβάσω με τον Στάθη. Τον αγάπησα πάρα πολύ και αργότερα όταν γίναμε φίλοι. Τον αγάπησα πολύ και τον καιρό που ήταν άρρωστος που δεν μπορούσα να τον δω… Ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Αν μπεις λίγο στη διαδικασία να σκεφτείς, ήταν ένα παιδί από φτωχή οικογένεια και έπεσε κατευθείαν στα πολλά χρήματα με τόσες γυναίκες γύρω του. Το κατάλαβα στα 40 μου αυτό. Ήταν η επιβεβαίωσή του γιατί ήξερε ότι δεν ήταν όμορφος. Τον είδα και στο τέλος που πήγα. Τότε φοβόντουσαν γιατί νόμιζαν ότι εγώ θα φωνάξω τα κανάλια. Δόξα τω Θεώ τα έχω ζήσει αυτά και έτσι όπως δεν μπορεί να τα φανταστεί ο καθένας».

Η Καίτη Φίνου είναι στο «Σπίτι του ηθοποιού» και κάνει διατροφή, ενώ δεν θα ήθελε να κάνει ξανά θέατρο καθώς πλέον δεν θα υπάρχουν οι αδερφές της από κάτω να τις κάνουν νοήματα.

 

Μέσα σε όλα, η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε πως «αν θα μου γίνει κάποια πρόταση από την τηλεόραση θα την δεχθώ, αν είναι κάτι μικρό και χαρακτηριστικό. Θέατρο δεν θέλω να κάνω γιατί δεν θα είναι κάτω αυτές οι δύο. Δεν θα είναι κάτω αυτές οι δύο που μου έκαναν νοήματα επιβράβευσης».

Τότε, όταν η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε πως η καλεσμένη αναφερόταν στις αγαπημένες της αδελφές, η ηθοποιός σταμάτησε να μιλάει και τα μάτια της εξέφραζαν όλη την θλίψη της.

 

«Τις έχω συνδυάσει με το θέατρο. Κανένας δεν ξέρει τι ήθελα εγώ, πως ήθελα να φαίνομαι» τόνισε η Καίτη Φίνου και το βλέμμα της «λύγισε» στην εκπομπή του OPEN.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα