Μην χασετε

Έξυπνες Συμβουλές για το Καθάρισμα του Σπιτιού που Μόνοι οι Ακατάστατοι Άνθρωποι Μπορούν να σας Δώσουν

Αν ανήκετε στους ακατάστατους ανθρώπους που ψάχνουν χρήσιμες συμβουλές για οργάνωση και καθάρισμα σπιτιού τότε βρίσκεστε στο σωστό άρθρο.

Advertisements

Συγκεντρώσαμε παρακάτω τις συμβουλές που θα μπορούσαν να σας δώσουν ακατάστατοι άνθρωποι με έξυπνες ιδέες.

Χρειάζεται χρόνο, κάντε το με απλά βήματα Για να γίνετε από ακατάστατοι τακτικοί χρειάζεται χρόνος και μικρά βήματα τα οποία θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάθετε να κάνετε ένα μικρό πραγματάκι καθημερινά έτσι ώστε μέσα σε έναν περίπου μήνα να αρχίσετε να βλέπετε αποτέλεσμα.

Κάντε μια δουλειά κάθε μέρα Μην το παρακάνετε κάνοντας πολλές δουλειές μέσα σε μια μέρα. Φροντίστε να κάνετε μόνο ένα πράγμα κάθε μέρα έτσι ώστε να μην σας πιάνει πανικός και να μην κουράζεστε.

Μην κάνετε όλες τις δουλειές του σπιτιού με τη μία.

Βρείτε έναν τρόπο να διασκεδάζετε ενώ καθαρίζετε Κάντε το καθάρισμα ενδιαφέρον απολαμβάνοντάς το. Μερικοί λένε πως πίνουν κρασί ή μπύρα ενώ καθαρίζουν ενώ άλλοι λένε πως ακούν μουσική και χορεύουν.

Χρησιμοποιήστε το καθάρισμα για να γυμναστείτε Αν δεν έχετε χρόνο να γυμναστείτε απλά κάντε πιο έντονα τις δουλειές του σπιτιού και χάστε θερμίδες με αυτόν τον τρόπο.

Καλέστε κόσμο στο σπίτι σας για να πιεστείτε να καθαρίσετε Ένας πολύ ωραίος τρόπος για είστε πάντα σε εγρήγορση είναι να έχετε πάντα καλεσμένους στο σπίτι. Και θα περνάτε πολύ όμορφα και θα πιέζεστε να καθαρίζετε πριν έρθουν οι καλεσμένοι σας στο σπίτι.

Όσο πιο συχνά έχετε καλεσμένους στο σπίτι τόσο πιο συχνά θα το καθαρίζετε.

Ξεγελάστε τον εαυτό σας με ξυπνητήρια και ρολόγια Πολλοί ισχυρίζονται ότι όταν βάζουν χρονόμετρο στο καθάρισμα του σπιτιού κάνουν σε λιγότερο χρόνο περισσότερες δουλειές. Δοκιμάστε το κι εσείς και πείτε για παράδειγμα ότι μέσα σε 30 μόλις λεπτά θα σκουπίσετε, θα σφουγγαρίσετε και θα ξεσκονίσετε όλο το σπίτι.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα