Μην χασετε

Έξαλλος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Με παραπέμπουν στα δικαστήρια και μου έδωσαν πρόστιμο πολλών χιλιάδων ευρώ»

Με αφορμή το άνοιγμα της εστίασης στις 3 Μαΐου σε εξωτερικούς χώρους, φιλοξενήθηκε σήμερα στο Έλα Χαμογέλα ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς αλλά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Μια ερώτηση, σχετικά με το take away μετά τις 23.00 από τον Μισθοφόρο του Survivor έμελε να… ανάψει τα αίματα στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Open.

 

«Το περίπτερο θα μπορεί να πουλάει μπύρα και εμείς όχι; Και θα γίνει πάλι ό,τι έγινε και πέρσι; Θα τα παίρνουν από το περίπτερο, θα τα πίνουν στην πλατεία και εμείς θα πληρώνουμε τα self tests και όλα. Είναι 8 μήνες αυτή η αστοχία. Να βγάλω κι εγώ μια άδεια περιπτέρου…» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

 

Advertisements

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμένα στο μαγαζί μου, μία ημέρα που έβρεχε, μπήκαν μέσα 3-4 άτομα μέσα. Και ενώ έχω και το βίντεο και τις φωτογραφίες, έφαγα ένα πρόστιμο που κυμαίνεται από 3.000 έως 10.000 ευρώ. Και δε μπορώ να πάω, ούτε να κάνω αντιρρήσεις πουθενά και με παραπέμπουν κατευθείαν στα δικαστήρια. Δηλαδή τι θα γίνει;

Πουλάμε με 2 ευρώ τον καφέ και τρώμε ένα πρόστιμο από 3.000 έως 10.000 ευρώ και απέναντι στην πλατεία έχει 2.000 άτομα. Ο αστυνομικός δεν βλέπει τα 2.000 άτομα, αλλά βλέπει τα 4 άτομα σε ένα μαγαζί; Που στην ουσία δεν κάνουν κάτι, περιμένουν ένα κλαμπ σάντουιτς που θέλει 15 λεπτά για να παρασκευαστεί. Αυτή τη στιγμή έχω πληρώσει σε δικηγόρο ένα τετραψήφιο νούμερο που δεν αντέχει η επιχείρησή μου να το κάνει αυτό».

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα