Μην χασετε

Ένα κρεβάτι όλο το θέατρο – Εσείς που γνωρίζατε και δεν μιλούσατε σήμερα Σκάστε.

Από nassosblog.gr

Advertisements

Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες αυτό το τσουνάμι καταγγελιών κοριτσιών και αγοριών που έπεσαν θύματα σeξουαλικών παρενοχλήσεων. Μετά απο 15 ημέρες σκιών, σκ@τίλας και παραβατικών συμπεριφορών διαπιστώνω πώς έχουμε φτάσει σε ένα οριακό σημείο. Αυτό που η γραφικότητα και η ουσία απέχουν μόλις ένα κλίκ.

 

Εκεί μέσα στις σκιές που “δεν αγαπάνε γιατί δεν έχουνε ψυχή” όπως έχει ερμηνεύσει ο Σφακιανάκης… ξεπετάγονται κάποιοι φωστήρες του θεάτρου και τι μας λένε; Ότι το γνώριζαν και δεν μιλούσαν.

Αναρωτιέμαι.
  • Γιατί το κάνουν σήμερα; 
  • Γιατί δεν μίλησαν τότε; 
  • Μήπως αναζητούν στιγμιαία δημοσιότητα; 
  • Μήπως θέλουν να προλάβουν τις εξελίξεις και να ξεκαρφωθούν; 

 

Η σιωπή είναι συνενοχή. Γι΄αυτό σας προτείνω ΤΩΡΑ να ΣΚΑΣΤΕ. Να μην μιλάτε καθόλου. Μη το κάνετε. Βουλώστε το. Αυτές οι δηλώσεις αναδεικνύουν την σαπίλα και την δηθενιά του χώρου των ηθοποιών. Και συντηρούν την παθογένεια που “βαφτίζετε” προστασία του επαγγέλματος.

 

Δεν υπάρχουν κοινά μυστικά όταν κάποιος ενώ δεν θέλεις σε παρενοχλεί. Θα υπήρχαν άραγε “ήξερα αλλά δεν μιλούσα” αν στη θέση του θύματος ήταν η κόρη ή ο γιός σας;

Αυτό το ακορντεόν αποκαλύψεων αλλά και αναμπουμπούλας… θέλει ορθολογική και σωστή διαχείριση. Όχι μόνο για να μπουν φυλακή οι δράστες, όχι μόνο για ν΄αλλάξει ο νόμος… αλλά κυρίως για να σκέφτεται ο θύτης δυο και τρείς φορές… καλύτερα στο μέλλον πρίν προβεί σε ανάλογη πράξη…

Advertisements

 

Είναι άλλο το φλέρτ… άλλο η “αρρώστια” στο κρεβάτι… και πολύ διαφορετική η εκμετάλλευση και ο βιασμός. Μη τα βάζετε όλα σε ένα καζάνι. Θα καείτε στο τέλος!

 

Από nassosblog.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα