Μην χασετε

Ένα διαμέρισμα 40 τμ που θα σας δώσει όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε το δικό σας

Πολλά είναι τα ζευγάρια εκείνα τα οποία αποφασίζουν να συζήσουν και να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Γι’αυτό δεν χρειάζονται και δεν ψάχνουν για ένα μεγάλο διαμέρισμα αλλά για κάποιο αρκετά μικρό, πολλές φορές και κάτω των 50 τμ.

Εμείς, για να σας δώσουμε έμπνευση και να σας φτιάξουμε τη διάθεση, είμαστε εδώ με σκοπό να σας δείξουμε ένα διαμέρισμα 40 τμ το οποίο βρίσκεται στη Μόσχα της Ρωσίας και είναι απλά υπέροχο.

Συγκεκριμένα θα δείτε πώς με μερικές απλές κινήσεις και φυσικά μερικές πολύ καλές επιλογές μπορείτε να φτιάξετε ένα διαμέρισμα που θα σας ικανοποιεί και θα σας αρέσει. Κι όμως, είναι εφικτό!

Στη θέση αυτών των δύο πολυθρόνων θα μπορούσε να μπει ένας τριθέσιος καναπές έτσι ώστε να μπορεί να μπει και ένας καλεσμένος σε αυτό το μικροσκοπικό διαμέρισμα.
Κατά τα άλλα αυτό το μικρό σαλονάκι τα έχει όλα. Ή τουλάχιστον όλα τα απαραίτητα. Ένα coffee table, μια τηλεόραση και μια βιβλιοθήκη.

 

Advertisements
Το μπάνιο είναι πολύ απλά αλλά υπέροχα διακοσμημένο. Η ξύλινη σκάλα δίπλα στην ντουζιέρα είναι ιδανική για τις πετσέτες ενώ ο νιπτήρας είναι απλά εντυπωσιακός.
Το κάτω μέρος του νιπτήρα θυμίζει ραπτομηχανή.

 

Αυτή η κουζίνα βιομηχανικού στιλ είναι απλή αλλά πολύ όμορφη. Ο σκουρόχρωμος τοίχος δίνει ένα δραματικό αλλά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Στο βάθος της κουζίνας βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι ηλεκτρικές συσκευές μαζί οι οποίες έχουν και το ίδιο ακριβώς χρώμα.

 

Η εισοδος του σπιτιού είναι άδεια πράγμα που μας αρέσει πολύ. Σε αυτήν υπάρχει μόνο ένα ποδήλατο αλλά και οι ντουλάπες όπου το ζευγάρι αποθηκεύει τα ρούχα του.
Ο πολυέλαιος πάνω από την τραπεζαρία του σπιτιού είναι απλά εντυπωσιακός.

 

Ανάμεσα στο κρεβάτι και το σαλόνι υπάρχει μόνο μια μικρή και χαμηλή βιβλιοθήκη.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα