Μην χασετε

Ένας εύκολος τρόπος για να φτιάξετε Χιονάνθρωπους με τις παλιές σας κάλτσες

Φτιάξτε χιονάνθρωπους από παλιές κάλτσες μαζί με τα παιδιά σας για να διασκεδάσετε τις πολλές ώρες στο σπίτι. Είναι εύκολοι στην κατασκευή και φαίνονται πολύ χαριτωμένοι καθισμένοι σε ένα περβάζι παραθύρου ή το τζάκι.

Advertisements

Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν επιλέγοντας τις τέλειες κάλτσες και τα σωστά κουμπιά και στη συνέχεια να τα βάλουν μαζί με τον σωστό τρόπο.

Το καλύτερο πράγμα είναι ότι έχετε πιθανώς ήδη το μεγαλύτερο μέρος των υλικών στο σπίτι.

Θα χρειαστείτε λευκές κάλτσες (ανδρικές είναι οι καλύτερες), χρωματιστές κάλτσες, κουμπιά, πιστόλι κόλλας, οδοντογλυφίδες, λαστιχάκια και ένα μικρό νήμα ή κορδόνι για να δέσετε τα καπέλα.

Κάθε χιονάνθρωπος απαιτεί επίσης γέμισμα μαξιλαριών ή μισό κιλό ρύζι.

Αν επιλέξετε το ρύζι οι χιονάνθρωποι είναι πιο διασκεδαστικοί γιατί μπορείτε να τους ζουλάτε, να τους ψηλώνετε ή να τους κοντύνετε.

Συναρμολογήστε τους όπως φαίνεται παρακάτω:

Μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα κουμπιών ή να κόψετε το καπέλο διαφορετικά. Κολλήστε οδοντογλυφίδες στα πλάγια, εάν θέλετε χέρια στο χιονάνθρωπό σας.

Advertisements

Χρησιμοποίηστε την κομμένη φτέρνα μιας από τις χρωματιστές κάλτσες ως κασκόλ. Μπορείτε αντί να ρίξετε χύμα το ρύζι, να το βάλετε με το σακουλάκι, οπότε να το χρησιμοποιήσετε μετά.

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα