Μην χασετε

Ένας απλός και οικονομικός τρόπος για να φτιάξετε επιτοίχια ξύλινα σταντ οργάνωσης

Οι λύσεις οργάνωσης – αποθήκευσης κάθε είδους αντικειμένων σε επιτοίχια σταντ-κρεμαστές συνθέσεις ελάχιστου βάθους, είναι ένας ιδιαίτερα πρακτικός και εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο και ταυτόχρονα να διακοσμήσετε το σημείο του τοίχου που θα τα τοποθετήσετε.

Ο πιο απλός, γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να αποκτήσετε ένα τέτοιο σύστημα οργάνωσης τοίχου που μπορεί να τοποθετηθεί από το υπνοδωμάτιο και τον χώρο του γραφείου έως την κουζίνα, το μπάνιο ή το μπαλκόνι σας, είναι να κρεμάσετε στον τοίχο ένα έτοιμο τελάρο με τάβλες στήριξης κρεβατιού.

 

Advertisements

Τάβλες κρεβατιού δεμένες μεταξύ τους με μεταλλικά στηρίγματα, που έχουν αντικαταστήσει πλέον τις κλασσικές μεμονωμένες, θα βρείτε σε ποικιλία διαστάσεων σε όλα τα καταστήματα επίπλων.

 

Το μόνο που θα χρειαστεί να τις κρεμάσετε στον τοίχο και με ειδικούς γάντζους-κρεμάστρες να προσαρμόσετε πάνω τους κρεμαστά ραφάκια-καλάθια κλπ. για τοποθέτηση όσων αντικειμένων δεν μπορούν να κρεμαστούν απευθείας.

Advertisements

Είναι ένας εξαιρετικά εύκολος και λειτουργικός τρόπος οργάνωσης-αποθήκευσης ειδικά για μικρούς χώρους, τόσο οι τάβλες όσο και το μεταλλικό μέρος που στηρίζονται μπορείτε αν θέλετε και να τα βάψετε σε όποια απόχρωση προτιμάτε, ενώ σταντ αυτού του τύπου εκτός από το σπίτι είναι ιδανικά και για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους αφού εκτός των άλλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και ως προθήκες έκθεσης προϊόντων.

 

ΠΗΓΗ

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα