Μην χασετε

Έμπνευση και ιδέες διακόσμησης βιομηχανικού στυλ

Αγαπάμε το βιομηχανικό ύφος. Το βλέπουμε συνεχώς σε περιοδικά και ιστολόγια διακόσμησης. Έχει κάτι που μαγνητίζει, και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν όλο και περισσότεροι οπαδοί αυτού του διακοσμητικού στυλ. Εάν έχετε σκεφτεί ποτέ να αναπαράγετε οποιοδήποτε από αυτά τα περιβάλλοντα στο σπίτι σας, το σημερινό άρθρο θα είναι χρήσιμο. Στη συνέχεια θα σας δείξουμε ποια είναι τα κλειδιά του βιομηχανικού στυλ.

Advertisements

Διαφανείς χώροι, γυμvή αρχιτεκτονική
Ναι, μην ξεχνάμε ότι η βιομηχανική διακόσμηση εμπνέεται άμεσα από τα παλιά εργοστάσια. Γι ‘αυτό, γενικά, στα σπίτια βιομηχανικού στυλ βλέπουμε συνήθως ανοικτούς χώρους και εντελώς άδειους. Αλλά επιπλέον είναι χώροι στους οποίους οι δομές δεν είναι κρυμμένες. Τι σημαίνει αυτό; Σωλήνες, δοκάρια και κολώνες που φαίνονται, για παράδειγμα. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι ευπρόσδεκτα, πράγματι, είναι ακόμη απαραίτητα για τη δημιουργία ενός 100% βιομηχανικού στυλ περιβάλλοντος.

 

Έπιπλα βιομηχανικού στυλ
Εάν υπάρχει ένας πόρος που θα παίξει προς όφελός μας για να πάρουμε ένα βιομηχανικό στυλ σπίτι, είναι τα έπιπλα. Ναι, ένα τραπέζι βιομηχανικού στυλ στην τραπεζαρία, για παράδειγμα, θα έκανε το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας. Ακόμα περισσότερο αν το συνοδεύουμε με άλλα έπιπλα βιομηχανικού στυλ όπως καρέκλες, σκαμπό, έπιπλα αποθήκευσης, τραπέζια, κ.λπ … Οι μεγάλοι κατασκευαστές του τομέα διακόσμησης εξακολουθούν να στοιχηματίζουν σε έπιπλα βιομηχανικού στυλ.

Κάτι που πρέπει να θυμάστε σχετικά με την επιλογή των επίπλων για ένα στυλ βιομηχανικού στυλ είναι ότι τα vintage έπιπλα είναι εξαιρετικά για αυτό το στυλ. Επιπλέον, η vintage βιομηχανική διακόσμηση είναι μια τάση και την βλέπουμε σε πολλά περιοδικά.

Παράθυρα χωρίς κουρτίνες σε σπίτια βιομηχανικού στυλ
Παρόλο που είμαστε συνηθισμένοι στις κουρτίνες, η αλήθεια είναι ότι τα βιομηχανικά περιβάλλοντα είναι αξιοσημείωτα επειδή έχουν ισχυρές πηγές φυσικού φωτός, δηλαδή παράθυρα, τα οποία δεν καλύπτονται από οποιοδήποτε είδος υφάσματος. Επιπλέον, τα σιδερένια παράθυρα, μαύρα ή γκρι, είναι μεγάλα. Είναι ένας καλός πόρος για να δώσει μια διαφορετική πινελιά στο δωμάτιο μας.

Τούβλο στην βιομηχανική διακόσμηση
Στο βιομηχανικό ύφος υπάρχουν πολλά υλικά που μπορούν να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε αυτή την περιζήτητη αισθητική. Έχουμε σχολιάσει ότι ο σίδηρος είναι μια καλή επιλογή, αλλά και τούβλα. Θυμηθείτε τα παλιά εργοστάσια, με τα χαρακτηριστικά κόκκινα τούβλα. Έχοντας έναν ή περισσότερους τοίχους από τούβλα θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε.

Κουζίνες βιομηχανικού στιλ
Αν ψάχνετε για μια κουζίνα βιομηχανικού στυλ, το πράγμα είναι πολύ απλό. Επιλέξτε έπιπλα από μέταλλο, αν είναι δυνατόν. Φαίνονται εξαιρετικά μαζί με το εκτεθειμένο τούβλο ή με υδραυλικά δάπεδα. Μπορούμε επίσης να επιλέξετε ξύλινα έπιπλα, και αν έχουμε σωλήνες στην οπτική πολύ καλύτερα. Οι επιλογές είναι ατελείωτες εάν επιλέγουμε καλά τα στοιχεία. Ίσως η αλλαγή των επίπλων κουζίνας δεν είναι στα σχέδιά σας, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια που θα πει σε όλους ότι είναι μια κουζίνα βιομηχανικού στυλ, και μιλάμε για τους λαμπτήρες. Ναι, στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων βιομηχανικού στυλ.

Τσιμέντα πατώματα σε βιομηχανική διακόσμηση
Αν και δεν υπάρχει πρόβλημα στη χρήση ενός άλλου τύπου δαπέδου , δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι τα δάπεδα τσιμέντου ή μικρο-τσιμέντου είναι τα αγαπημένα αυτού του διακοσμητικού στυλ. Αυτά τα δάπεδα, επιπλέον, είναι αισθητικά πολύ ενδιαφέροντα από την άποψη της αισθητικής, επειδή είναι συνεχείς και δεν έχουν κανένα είδος συνάντησης.

Advertisements

Τι πιστεύετε για τη βιομηχανική διακόσμηση; Θα τολμούσατε να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή τουλάχιστον κάποιο περιβάλλον με αυτό το στύλ; Πείτε μας, θέλουμε να ακούσουμε την γνώμη σας…

 

 

 

 

Advertisements

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα