Μην χασετε

Έλτον Τζον: Ο Τζορτζ Μάικλ ένιωθε άβολα που ήταν γκέι – Σιχαινόταν τη ζωή του και ήθελε να πεθάνει

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Σάρον Όσμπορν The Talk, ο Έλτον Τζον αποκάλυψε ότι ο Τζορτζ Μάικλ δεν αισθανόταν άνετα με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό

Είχε παραιτηθεί από τη ζωή, είχε κουραστεί να παλεύει με τους δαίμονές του που ήταν τα συναισθήματά του και ο εθισμός του στα ναρκωτικά. «Ήταν κάπως σαν κι εμένα» είπε ο Έλτον Τζον. «Υπήρχαν όμως δύο επιλογές: η μια ήταν να πεθάνω και η άλλη να ζήσω. Και εγώ ήθελα να ζήσω. Αλλά αυτή είναι η βασική διαφορά αν θες και ο καημένος ο Τζορτζ δεν το ήθελε. Όλοι μας κάνουμε φρικτά λάθη και μερικοί από εμάς είμαστε εθισμένοι από την ώρα που γεννιόμαστε και πρέπει να παλέψουμε με αυτό τον εθισμό. Όμως μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από τους φίλους σου. Για εμένα αυτή είναι η πιο καλή απόφαση που πήρα».

«Θυμάμαι που σου μίλησα εκείνα τα Χριστούγεννα που πέθανε ο Τζορτζ» είπε απευθυνόμενος στη Σάρον Όσμπορν. «Σου τηλεφώνησα ενώ ήμουν στο Άσπεν. Στο τηλέφωνο απάντησε ο Όζι (σ.σ. Όσμπορν) και είπε απλά: “Δεν ήθελε να είναι εδώ”. Νομίζω είναι ό,τι πιο εύστοχο άκουσα. Δεν ήθελε να είναι εδώ». Ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε στα 53 του, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι ήταν γκέι το 1998 όταν σε ηλικία 34 ετών συνελήφθη στο Μπέβερλι Χιλς για άσεμνη συμπεριφορά σε δημόσια τουαλέτα. Για πολλά χρόνια, ντρεπόταν για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και του πήρε πολύ χρόνο μέχρι να το αποδεχθεί δημόσια. Το 1993 ο σύντροφός του Ανσέλμο Φιλίπα είχε πεθάνει από AIDS, αλλά ούτε τότε θέλησε να μιλήσει δημόσια.

Advertisements

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Please watch my interview with @EltonJohn on today’s @TheTalkCBS. Thank you #Elton for letting me and #TheTalk come into your wonderful home.  Love you always.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Osbourne (@sharonosbourne) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα