Μην χασετε

Έλλη Κοκκίνου: «Καλά κάνει ο Κιάμος που θέλει να τραγουδήσει μόνο με εμβολιασμένους. Γι’ αυτόν τον λόγο εμβολιαστήκαμε»

Η Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε στη σκηνή στη Λεμεσό, όπου τραγουδάει στο κατάστημα Θέαμα Venue με τον Λούκα Γιώργα και τον Δημήτρη Καραδήμο.

Advertisements

 

Η τραγουδίστρια, η οποία είχε ξομολογηθεί στο παρελθόν τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και την ανησυχία της για την πιθανότητα να μολυνθεί από τον κορονοϊό ταχθηκε υπέρ της απόφασης του Πάνου Κιάμου και άλλων συναδέλφων της να εμφανιστούν σε μαγαζιά αποκλειστικά για εμβολιασμένους.

«Πολύ καλά κάνει. Γι’ αυτόν τον λόγο εμβολιαστήκαμε όλοι. Για να ξεκινήσουμε πάλι τις δουλειές μας, τουλάχιστον εμείς που έχουμε να δουλέψουμε ενάμιση χρόνο. Και όταν λέω εμείς, δεν εννοώ μόνο εμένα, εννοώ όλο τον κλάδο του θεάματος» είπε η γνωστή ερμηνεύτρια η οποία βιάζεται να ξαναπάρει τα ινία της ζωής της.

 

 

«Κάναμε εμβόλια όλοι για να μπορούν όλοι να πάνε διακοπές, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν εμβολιαστεί -να το πούμε και αυτό. Να πάνε στις δουλειές τους, να πάνε για καφέ, να μην υπάρχουν μόνο τα επιδόματα. Γι’ αυτόν τον λόγο εμβολιαστήκαμε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό» τόνισε.

Όσο για την προοπτική των διακοπών, η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε πως είναι το λιγότερο που την απασχολεί σήμερα.
«Δεν θέλω να κάνω διακοπές. Κάνω διακοπές ενάμιση χρόνο. Είμαι υπερπλήρης από το καθισιό. Θέλω να τραγουδήσω, θέλω να αγκαλιαστώ με τον κόσμο, θέλω να κάνω συναυλίες που μου έχουν λείψει τόσο πολύ, κι ας κάνω διακοπές σε πέντε χρόνια».

Advertisements

 

Από ieidiseis.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα