Μην χασετε

Έλλη Κοκκίνου για Τζένη Μπότση: «Την ιστορία αυτή την ήξερα πολλά χρόνια – Το έμαθα λίγα χρόνια αφότου την γνώρισα»

‘Είμαστε πολύ κοντά και την ιστορία αυτήν την ήξερα πολλά χρόνια. Το έμαθα λίγα χρόνια αφότου την γνώρισα” ανέφερε η Τζένη Μπότση.

 

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show κι αναφέρθηκε στις καταγγελίες που υπάρχουν για κακοποίηση στον χώρο της τέχνης αλλά κι αυτήν που έκανε η κουμπάρα της, Τζένη Μπότση.

 

Advertisements

«Αυτό ξεκίνησε από τον πρωταθλητισμό… Η Τζένη Μπότση έχει βαφτίσει τον γιο μου κι είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά και την ιστορία αυτήν την ήξερα πολλά χρόνια. Το έμαθα λίγα χρόνια αφότου την γνώρισα. Ήταν κάτι πολύ βαρύ και στους φίλους είναι πιο εύκολο να πούμε πράγματα που βιώνουμε. Το είχε πει σε πολύ δικούς της ανθρώπους που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν θα τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε πάρα πολλά χρόνια και βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο και το άγχος της γιατί ήταν σαν να το ξαναβίωνε. Το είχε αναφέρει και παλιότερα χωρίς να δώσει ονόματα κι είχε πει ότι είναι κι άλλες κοπέλες. Το ετοίμαζε.

 

Εγώ δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο ποτέ κι ούτε έχω ακούσει στον χώρο τον δικό μου. Δεν αγιοποιώ τον χώρο μου… Άλλο η σeξουαλική παρενόχληση κι άλλο ξέρω τι πάω να κάνω γιατί έχω κάποια σκοπιμότητα.»

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα