Μην χασετε

Έλενα Χριστοπούλου: Όχι δεν θα κάνω δεύτερο γάμο, o σύντροφός μου μου το ξέκοψε – Αν θες να παντρευτείς μου λέει πήγαινε αλλού

Έλενα Χριστοπούλου: Όχι δεν θα κάνω δεύτερο γάμο, o σύντροφός μου μου το ξέκοψε – Αν θες να παντρευτείς μου λέει πήγαινε αλλού

Στην πασαρέλα του Yes I Do Catwalk, ως νύφη,  περπάτησε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία απάντησε και στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τήν «βομβάρδισαν».

Advertisements

Ειδικότερα, όπως η ίδια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, δεν πρόκειται να ντυθεί νύφη ξανά στην πραγματικότητα αφού ο σύντροφός της, της το έχει ξεκόψει.

«Όχι δεν θα κάνω δεύτερο γάμο» είπε. «Ο σύντροφός μου μου το ξέκοψε. Αν θες να παντρευτείς μου λέει πήγαινε αλλού» είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Για το My Style Rocks, η Χριστοπούλου είπε: «Οι κοπέλες δεν παίζουν ξύλο, γυναίκες είμαστε, οι γυναίκες διαφωνούμε. Ανάβουμε τα αίματα μόνιμα και θα ανάψουν περισσότερο αργότερα. Είμαστε πολύ δυνατές προσωπικότητες οι κριτές και έχουμε και πολύ ωραίες προσωπικότητες απέναντί μας». Για το αν οι κοπέλες έχουν στιλίστριες, απάντησε: «Δεν το ξέρω θα το δείξει η ιστορία. Εγώ για κάποιες πιστεύω περίεργα πράγματα».

Ερωτηθείσα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε:

«Εγώ με την Ηλιάνα δεν είμαστε σιαμαία. Εγώ έκανα κάτι άλλο στη ζωή μου γιατί το επέλεξα, η Ηλιάνα δεν έχει επιλέξει να κάνει κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν θα είναι στο GNTM… Εγώ ξέρω την καριέρα που έχει κάνει η Ηλιάνα, εγώ την έχω φτιάξει. Η Ηλιάνα είναι στο εξωτερικό πολλά χρόνια, έχει κάνει πολύ ωραία πράγματα. Καριέρα δεν είναι να κάνεις μόνο εξώφυλλο στην ιταλική Vogue».

Όσο για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της ξεκαθάρισε: «Δεν είναι έγκυος η Ηλιάνα, δεν ήταν έγκυος ποτέ. Είναι πολύ καλά με τον Δημήτρη, περνάνε καλά. Αυτό».

Πηγή

Advertisements

Gossip | Δες εδώ όλα τα τελευταία gossip νέα της ελληνικής τηλεόρασης

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα