Μην χασετε

Έλενα Χριστοπούλου: «Δημιουργώ ψευδαισθήσεις για τις σχέσεις μου. Έχω αποτύχει παταγωδώς»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σάλο που προκλήθηκε για το είδος της σχέσης της με τον Ζάχο Χατζηφωτίου.

«Δεν θα ήθελα να αλλάξω τίποτα από ότι μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Αφού αυτό έπρεπε να γίνει αυτό έγινε, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Ακόμη και σήμερα έτσι είναι η κατάσταση» δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Ωστόσο, η ίδια παραδέχθηκε πως δεν είναι πάντα έτοιμη να διαχειριστεί τα νέα «μέτωπα»: «Συνέχεια το νιώθω. Από τους πυροβολισμούς, από το διαζύγιο, ακόμη κι από αυτό που συνέβη με τον Ζάχο, σκέφτομαι “πόσο θα ήθελα να βγει κάποιος και να πει τι λέτε ή γιατί τα λέτε αυτά τα πράγματα; Ή γιατί τη χειρίζονται έτσι την Έλενα”… Θα το ήθελα πάρα πολύ αυτό».

Τελικά, τι συνέβη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου; Την ενόχλησε; Η Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθάρισε: «Αυτό που συνέβη με τον Ζάχο δεν μπορεί να με αγγίξει πραγματικά γιατί έχω ζήσει κάτι τόσο έντονο που όλα τα άλλα έρχονται μετά. Πήρα το νούμερα ένα μάθημα όταν δέχθηκα πυροβολισμούς. Όμως, όταν εγώ κάνω γενέθλια με τους φίλους μου και κάποιος από αυτούς ανεβάζει ένα βίντεο όπου φιλάω τον σύντροφό μου, τον Αποστόλη, στο σκοτάδι και το παίρνουν όλοι, αυτό με σοκάρει. Γιατί λέω: “Ποιος ενδιαφέρεται τι κάνω με τον Αποστόλη;”».

Advertisements

Για τη σχέση της σήμερα, εξομολογήθηκε: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, είμαι πλήρης. Μέσα σε αυτή τη σχέση είμαι γεμάτη και υγιής μετά από πολλά χρόνια. Έχω ένσημα -νομίζω- στο να δημιουργώ ψευδαισθήσεις για τις σχέσεις μου. Ξεκινώ και φτιάχνω το δικό μου αφήγημα και στη συνέχεια γκρεμίζω αυτό που έχω χτίσει. Τώρα δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον γνώριζα και ήταν φίλος μου για χρόνια. Τον επέλεξα αυτόν τον άνθρωπο. Δεν τα ‘χασα, δεν τον είδα ξαφνικά μπροστά μου, τον ερωτεύτηκα και είπαν “Παναγία μου, τι είναι αυτό”. Ήταν μεστή απόφαση. Θα μου πεις πώς αν και ήσουν σε ένα γάμο μιλάς έτσι;… Ε, αυτή είναι η αλήθεια λοιπόν. Έχω αποτύχει παταγωδώς σε αυτό το κομμάτι».

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα