Μην χασετε

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν απαντώ σε βλαμμένoυς πoυ μιλάνε για μένα χωρίς εμένα»

Μια ανάρτηση με ένα μακροσκελές κείμενο με πολλούς αποδέκτες έκανε η Έλενα Χριστοπούλου.

Advertisements

Η manager, coach και κριτής του My Style Rocks δήλωσε ότι δεν την αφορούν τα παράσιτα και ότι δεν συμμετέχει σε κουτσομπολιά για τις ζωές των άλλων.

«Είναι η έκφραση δεν έχω ανάγκη να το παίζω τίποτα άλλο από αυτό που είμαι, δεν προσποιούμαι, δεν βάζω νερό στο κρασί μου, δεν γίνομαι αγενής και ας υπάρχουν γύρω μου ανήθικοι σε όλους τους τομείς, δεν χάνω την ψυχραιμία μου όταν ακούω βλακείες, δεν πιστεύω δήθεν καλοσυνάτους, δεν ιδρώνει το αυτί μου στα είσαι θεά, εσύ μπορείς όπως κανένας κτλ, δεν απαντώ σε βλαμμένους που μιλάνε για εμένα χωρίς εμένα, δεν συμμετέχω σε κουτσομπολιά και σε κουβέντες που έχουν να κάνουν μόνο με τις ζωές των άλλων, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο πέρα από την εξέλιξη, δεν σε βλέπω αν είσαι μικρός στο πνεύμα! Άλλωστε το ύψος της ψυχής κάθε ανθρώπου αργά ή γρήγορα φαίνεται…

Εγώ στόλισα, αράζω στον καναπέ μου, ακούω μουσική και είμαι χαρούμενη, μα πάνω από όλα δεν έχω αγωνία παρά μόνο για την υγεία όλων μας και την κανονικότητα που θέλω να έρθει πάλι σύντομα στη ζωή μας!

Όλα τα άλλα είναι απλά παράσιτα, μην τους δίνεις σημασία. Αυτά κάνουν τη δουλειά τους, εσύ όμως κάνε τη δική σου και ζήσε μια κανονική ζωή που σου αξίζει. Μπορείς».

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα