Μην χασετε

Έλενα Χριστοπούλου: «Ήταν μια από τις δύσκολες ημέρες της ζωής μου»

Η Έλενα Χριστοπούλου με μια ανάρτηση της χθες το βράδυ αποκάλυψε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη ημέρα όταν γυρίστηκε το 19ο επεισόδιο του GNTM. Η coacher του παιχνιδιού θέλησε να μεταφέρει τα συναισθήματά της και να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Βίκυ Καγιά και στη Ζενεβιέβ.

 

Η Έλενα έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια από τις δύσκολες ημέρες της ζωής μου αυτό το γύρισμα για προσωπικούς λόγους ! Όμως ήταν εκεί η @vickykaya_ που είναι αστείρευτη κ τόσο μα τόσο επαγγελματίας ? ❤ ήταν εκεί η @genevievevv με την μπλούζα με τα 1000 μάτια ??? ? π δεν έκανε κάτι αλλά δεν χρειάζεται γιατί είναι αυτό το άτομο! #κατιδικαμου ?
Καληνύχτα λοιπόν!».

 

Advertisements

Δείτε το post

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ηταν μια απο τις δυσκολες ημερες της ζωης μου αυτο το γυρισμα για προσωπικους λογους ! Ομως ηταν εκει η @vickykaya_ που ειναι αστειρευτη κ τοσο μα τοσο επαγγελματιας ? ❤ ηταν εκει η @genevievevv με την μπλουζα με τα 1000 ματια ??? ? π δεν εκανε κατι αλλα δεν χρειαζεται γιατι ειναι αυτο το ατομο! #κατιδικαμου ? Καληνυχτα λοιπον ?@gntmgr #backstagestories #aboutme #ηαγάπηκάνειθαυματα ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) στις

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα