Μην χασετε

Έλενα Ακρίτα: Πάλεψες γενναία, Ευάκι μου, έκλεισες τα ματάκια σου στην αγκαλιά μας

Με ένα πολύ συγκινησιακά φορτισμένο post της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την απώλεια της σκυλίτσας της, της Εύας.

Advertisements

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος θέλησε να αποχαιρετήσει το σκυλάκι της, την Εύα και το έκανε με μια συγκινητική ανάρτηση την οποία συνόδευσε με 3 φωτογραφίες.

«Πάλεψες γενναία, Ευάκι μου. Δεν άντεξες πια. Σε αποχαιρετήσαμε με χάδια και γλυκόλογα λίγο πριν αρχίσουν οι αφόρητοι πόνοι. Όπως στο είχαμε υποσχεθεί. Έκλεισες τα ματάκια σου στην αγκαλιά μας. Αντίο μωρό μου», έγραψε η Έλενα Ακρίτα και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της αφήσουν μηνύματα συμπαράστασης στη θλίψη της.

 

Γονείς, που δεν θέλουν μάσκες στα σχολεία, «έριξαν» τη σελίδα της Έλενας Ακρίτα στο Facebook!

Εξάλλου, ήταν πριν λίγες μέρες όταν το Facebook «έριξε» τη σελίδα της δημοσιογράφου, μετά από μαζικές αναφορές-όπως φαίνεται- γονιών που δεν θέλουν μάσκες στα σχολεία, με τους οποίους ήρθε σε διαδικτυακή αντιπαράθεση η Έλενα Ακρίτα.

Το προφίλ της δημοσιογράφου η οποία να σημειωθεί πως έχει έντονη δραστηριότητα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν υπήρχε για κάποιες ώρες– παρά έβγαινε μια ειδοποίηση που ανέφερε πως «το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο προς το παρόν».

Υπενθυμίζεται πως η δημοσιογράφος λίγο νωρίτερα είχε ποστάρει πως «την μπλόκαρε το Facebook λόγω των μαζικών report από την ομάδα “γονέων” που απειλούν με θάνατο Κεραμέως και Τσιόδρα».

Εξάλλου, νωρίτερα, στην ομάδα κατά της μάσκας στα σχολεία ενημερώνονταν τα μέλη της κίνησης πως η Έλενα Ακρίτα είχε ξεκινήσει πόλεμο εναντίον τους και ζητούνταν από τα μέλη της ομάδας να γίνουν αναφορές ώστε να κλείσει η σελίδα της Έλενας Ακρίτα.

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα