Μην χασετε

Έλενα Ακρίτα: «Με κρέμασαν στα μανταλάκια, με κατηγόρησαν ότι εξυπηρετώ σκοτεινά συμφέροντα»

Η Έλενα Ακρίτα έχει ασχοληθεί έντονα με την υπόθεση Λιγνάδη, αφού ήταν η πρώτη που στις αρχές Φλεβάρη είχε αποκαλύψει ότι η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του σκηνοθέτη από το Εθνικό Θέατρο. Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Ευτυχείτε και στην Κατερίνα Καινούργιου, κάνοντας έκκληση στα θύματα να βγουν να μιλήσουν.

“Κοιτάξτε νομίζω αυτή είναι η δουλειά όπως γίνεται σωστά. Εγώ μίλησα σε ανύποπτο χρόνο για το γεγονός της παραίτησης. Με κρέμασαν στα μανταλάκια, με κατηγόρησαν ότι εξυπηρετώ σκοτεινά συμφέροντα. Και δυο μέρες μετά παραιτήθηκε ο Λιγνάδης. Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου, μέχρι να κουραστώ να την κάνω. Θα καταγγείλω και να το κάνω τεκμηριωμένα, σοβαρά και με τους κανόνες της δημοσιογραφίας, τους οποίους πρέπει όλοι να τιμούμε είτε είμαστε στην ΕΣΗΕΑ είτε όχι.

 

Ο χώρος του θεάτρου είναι μια χαρά αλλά υπάρχουν άνθη του κακού. Υπάρχουν όμως και υπέροχοι άνθρωποι. Το θέατρο δεν θα πάθει απολύτως τίποτα, θα βγει πιο δυνατό από κάθε άλλη φορά. Με δαιμονοποίησαν γιατί έχω φωτογραφία με τον Λιγνάδη από πρεμιέρα του Εθνικού και από παρουσίαση βιβλίου. Έχω φωτογραφία με τον Φιλιππίδη, τον Κιμούλη, τον Χαϊκάλη, με τον οποίο έχω δουλέψει τόσα χρόνια. Ο κόσμος για να βγει να μιλήσει πρέπει να βγουν πρώτα τα θύματα. Αν δεν βγουν τα θύματα, δεν μπορείς να βγεις εσύ σαν τρελός να μιλήσεις. Θα φας αγωγή πέντε εκατομμυρίων.

Advertisements

 

Η τακτική που ακολουθεί ο Κούγιας είναι να στοχοποιεί τα θύματα και όλους εμάς που δηλώνουμε επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι. Όλοι οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή που έχουν μια ακεραιότητα πρέπει να δηλώνουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι. Τόσο καιρό δεν μπήκαν στο σπίτι του, να ανοίξουν τους υπολογιστές τους. Πρέπει να βγουν να μιλήσουν! Τα θύματα έχουν δικαίωμα να μιλήσουν όποτε θέλουν και όποτε γουστάρουν.

Ο μόνος λόγος που βγήκα σήμερα ήταν να κάνω μια έκκληση να βγουν να μιλήσουν εκείνοι που ξέρουν για το Αρσάκειο. Ξέρεις πόσες καταγγελίες έχω εγώ; Θέλω να πω ότι όλοι αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο, όταν εμείς τους ζητάμε βοήθεια για ένα θέμα, κάνουν τις κότες” τόνισε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα.

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα