Μην χασετε

Ένας άντρας έγραψε ένα γράμμα στην γυναίκα του ζητώντας της διαζύγιο. Ποτέ δεν περίμενε όμως μία τέτοια απάντηση!

Ένας άντρας έγραψε αυτό το γράμμα στην γυναίκα του. Ήθελε να τελειώσουν το γάμο τους.

Ποτέ δεν περίμενε όμως μία τέτοια απάντηση!

Αγαπημένη μου γυναίκα,

Σου γράφω αυτό το γράμμα για να σου πω πως σε αφήνω για πάντα. Ήμουν ένας καλός σύζυγος απέναντί σου για 7 χρόνια.

Advertisements

Αυτές οι δύο εβδομάδες όμως ήταν σκέτη κόλαση. Και τώρα με πήρε τηλέφωνο το αφεντικό σου για να μου πει πως σήμερα παραιτήθηκες από την δουλειά σου…  αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!

Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθες σπίτι και δεν πρόσεξες καν πως κουρεύτηκα. Σου είχα μαγειρέψει το αγαπημένο σου φαγητό και είχα φορέσει ακόμα και καινούργιο εσώpουχο.

Εσύ έφαγες πολύ βιαστικά και έπεσες για ύπνο μόλις είδες τις σαπουνόπερες που βλέπεις.

Δεν μου λες πια πως με αγαπάς και ούτε θες να κάνουμε σeξ ή οτιδήποτε άλλο που μας φέρνει κοντά.

Advertisements

Είτε με απατάς, είτε απλά δεν με αγαπάς πια. Όπως και να’χει… εγώ φεύγω!

Ο πρώην άντρας σου

Υ.Γ. Μην προσπαθήσεις να με βρεις. Η αδερφή σου και εγώ φεύγουμε μαζί. Να έχεις μία όμορφη ζωή!

 

Εκείνη απάντησε:

Advertisements

Αγαπητέ πρώην σύζυγε,

Τίποτα δεν μου έφτιαξε περισσότερο τη μέρα από αυτό το γράμμα που μου άφησες. Στα 7 χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι έχω ζήσει μία κόλαση και μόνο ένας καλός άντρας δεν ήσουν απέναντί μου. Βλέπω σαπουνόπερες γιατί έτσι δεν χρειάζεται να ακούω τη γκρίνια σου αλλά και πάλι δεν τη γλυτώνω.

Είδα ότι κούρεψες τα μαλλιά σου την προηγούμενη εβδομάδα αλλά το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν πως μοιάζει σαν κοριτσάκι. Επειδή όμως μου έχουν μάθει να μην λέω τίποτα αν δεν έχω κάτι καλό να πω, δεν είπα τίποτα.

Και όταν μαγείρεψες το αγαπημένο μου γεύμα, μάλλον θα με μπέρδεψες με την ΑΔΕΡΦΗ μου, γιατί εγώ σταμάτησα να τρώω χοιρινό πριν 7 χρόνια. Και όσον αφορά το καινούργιο σου εσώpουχο, σου γύρισα την πλάτη γιατί είδα πως κόστιζε $49,99 και απλά προσευχόμουν να ήταν σύμπτωση που η αδερφή μου μου είχε ζητήσει $50 εκείνο το πρωί.

Εξάλλου, ακόμα σε αγαπούσα και σκεφτόμουν πως θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Οπότε όταν κέρδισα στο λόττο 10 εκατομμύρια δολάρια, παραιτήθηκα αμέσως και αγόρασα δύο εισιτήρια για την Jamaica. Αλλά όταν γύρισα σπίτι εσύ έλειπες… Το μόνο που βρήκα ήταν αυτό το γράμμα σου.

Λένε πως όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Ελπίζω να ζήσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν. Κάτι τελευταίο – δεν ξέρω αν στο έχω πει, αλλά η αδερφή μου Carla στην πραγματικότητα είχε γεννηθεί σαν Carl. Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με αυτό. Ο δικηγόρος μου λέει πως το γράμμα που μου άφησες εξασφαλίζει πως δεν θα σου δώσω δεκάρα. Οπότε, να προσέχεις.

Η πρώην γυναίκα σου, ελεύθερη και πάμπλουτη!

ΠΗΓΗ: hefty.co , fanpage.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα