Μην χασετε

«Έβγαλαν τον γάμο ψεύτικο, με συμβόλαια»: Ξεσπά ο Α. Γιαννόπουλος μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έξι μήνες μετά την απόφασή τους να κάνουν ένα διάλειμμα στο γάμο τους. Παράλληλα, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αποκάλυψε και την αιτία που τους οδήγησε στον χωρισμό.

Advertisements

 

Για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Έξι μήνες έχουν περάσει από τον χωρισμό μου από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Κάναμε ένα διάλειμμα για να δούμε πού βγαίνει και τι θέλουμε από τις ζωές μας. Το διάλειμμα συνεχίζεται και μάλλον θα είναι μόνιμο διάλειμμα. Όσον αφορά στο διαζύγιο, το συζητάμε και είμαστε σε επικοινωνία με την Αλεξάνδρα, δεν μαλώνουμε και δε έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Συζητάμε για να βγει το διαζύγιο και ίσως η σχέση μας περάσει σε ένα άλλο επίπεδο”.

 

Για την αιτία του χωρισμού τους: “Τρίτα και τέταρτα πρόσωπα δεν υπήρχαν. Από εκεί και πέρα νομίζω είχε να κάνει με τις προτεραιότητες που είχε βάλει ο καθένας. Είδαμε ότι οι προτεραιότητές μας δεν συμπίπτουν τόσο πολύ και είπαμε να το αφήσουμε. Με ενοχλούν τα αρνητικά που ακούγονται γιατί κάποια δεν ανταποκρίνονται καν στην πραγματικότητα. Έβγαλαν τον γάμο ψεύτικο, με συμβόλαια… Είχαμε μια φυσιολογική σχέση, η οποία έκανε τον κύκλο της και τελείωσε. Απλά πράγματα. Η Αλεξάνδρα ήταν κομμάτι της ζωή μου για έξι χρόνια και έτι θα είναι για πάντα”.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα