Μην χασετε

«Άφωνη» η Ναταλία Γερμανού με τις μεταφυσικές της εμπειρίες της Εβελίνας Παπούλια! Τι συνέβη όταν της ζήτησε να… φανταστεί κάτι για εκείνη;

«Μου συμβαίνουν τόσα μεταφυσικά πράγματα που αν έμπαινα στη διαδικασία να αρχίσω να εξηγώ, νομίζω ότι…»

Η ίδια μοιάζει να αντιμετωπίζει πολύ φυσικά όλα όσα μπορεί να τις συμβαίνουν, αλλά η παρέα του «Καλύτερα δεν γίνεται» αντιμετώπισε με ενδιαφέρον τις μεταφυσικές ιστορίες της Εβελίνας Παπούλια. Όλα ξεκίνησαν από μια εμπειρία στην οποία είχε αναφερθεί η ηθοποιός και παλιότερα: «Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, μερικές φορές έχεις κάτι αρρυθμίες κλπ και στον ύπνο μου έφυγα από το σώμα μου. Ένιωσα ότι έφυγα από το σώμα μου και ότι με τράβαγε ένα φως να πάω κάπου. Και μου άρεσε και πήγαινα και πήγαινα και κάποια στιγμή ακούστηκε μια στιγμή μέσα στο κεφάλι μου, ότι «θες να φύγεις ή να μείνεις;» και λέω «να μείνω». Ήταν όμως όλη αυτή η εικόνα που έχουν δώσει άνθρωποι που έχουν τέτοιες εμπειρίες».

 

Στην συνέχεια βέβαια της κουβέντας, αποδείχτηκε πως αυτή δεν ήταν η μόνη της εμπειρία που δύσκολα θα βρει εξήγηση:

Advertisements

«Μου συμβαίνουν τόσα μεταφυσικά πράγματα που αν έμπαινα στη διαδικασία να αρχίσω να εξηγώ, νομίζω ότι… δεν. Δεν το ψάχνω. Δεν το θέλω. Εγώ πρέπει να είμαι γειωμένη. Αν αρχίσω και φεύγω, έφυγα. Τώρα ας πούμε θα σου πω για πλάκα. Αυτό ήταν το πιο αστείο που μου έχει συμβεί. Είναι μια φίλη ηθοποιός και σώνει και ντε να μου πει τον καφέ. Της λέω δεν θα μου βρεις τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση. Όντως τίποτα. «Θέλω να μου πεις εσύ» μου λέει. «Μα δεν ξέρω να λέω τον καφέ, είσαι τρελή;». Τέλοσπάντων, της τον λέω. Της βγήκαν όλα. Ό,τι μου έρχόταν στο κεφάλι έλεγα. Και έρχεται μια φίλη της και μου λέει: «Θέλω να μου πεις και εμένα». Και της λέω όνομα και επίθετο τύπου που τα έχει. Εμένα ήταν συμμαθητής μου από το νηπιαγωγείο αυτός, αλλά καμία επαφή. Πως εμένα μου έσκασε ότι είναι με αυτόν. Έχω κάτι «κουλά» τέτοια, αλλά λέω εντάξει», ανέφερε η Εβελίνα Παπούλια, η οποία μάλιστα όταν η Ναταλία Γερμανού της ζήτησε να της πει αν νιώθει κάτι και για εκείνη, η ηθοποιός απάντησε… «Σίγουρα αυτό», αφήνοντας τη «άφωνη».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα