Μην χασετε

Άση Μπήλιου: Ποια ζώδια θα επηρεάσουν οι καλοκαιρινές εκλείψεις

Μετά από τρεις μήνες απουσίας, εξαιτίας του κορωνοϊού, η Αση Μπίλιου και η εκπομπή της «Stars System» επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς δέκτες το μεσημέρι του Σαββάτου.

Advertisements

Η Άση Μπίλιου μίλησε για ακόμα μία έκλειψη Ηλίου που θα έχουμε μέσα στον Ιούνιο στο ζώδιο του Καρκίνου, ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε και μια νέα Σελήνη.

«Η τελευταία έκλειψη της θερινής περιόδου θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου -Αιγόκερου. Οι εκλείψεις που θα έρθουν από τον Νοέμβριο και μετά θα είναι στον άξονα των Διδύμων – Τοξότη. Αυτές οι νέες εκλείψεις που θα μας πάνε μέχρι το 2022 θα γίνουν σε αυτά τα δύο ζώδια, τους Διδύμους και τον Τοξότη. Θα επηρεάσουν Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες», είπε αρχικά η Άση Μπήλιου και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 18 Ιουνίου και η ανάδρομη πορεία του θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουλίου.Πολλά πράγματα που αποφασίσαμε το προηγούμενο διάστημα ίσως τα επανεξετάσουμε. Μπορεί να είναι ένα διάστημα με καθυστερήσεις και αναβολές και να υπάρχουν διάφορα θέματα με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι και προσεκτικοί», είπε χαρακτηριστικά η Αση Μπίλιου.

«Στα θετικά ότι θα γυρίσει επιτέλους σε ορθή πορεία η Αφροδίτη στις 24/6 και θα βοηθήσει σε ερωτικά οικονομικά. Ακόμη κι η έκλειψη στις 21.6 θα βοηθήσει κάποιους να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους», συμπλήρωσε η Αση Μπίλιου.

Δείτε την ανάρτηση της Άση Μπίλιου στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Μετά κόπων και βασάνων τα καταφέραμε και το #starssystem επιστρέφει στο @starchanneltv με μια μικρή αλλαγή στην ώρα. Πλέον θα παίζει κάθε Σάββατο στη 1:00 μμ. Σήμερα σας έχω αναλυτικές προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο ζωδίου για όλα αυτά που έρχονται, ώστε να έχετε μια εικόνα πως θα κυλήσει το υπόλοιπο του Ιουνίου. Στα θετικά ότι θα γυρίσει επιτέλους σε ορθή πορεία η Αφροδίτη στις 24.6 και θα βοηθήσει σε ερωτικά οικονομικά. Ακόμη κι η έκλειψη στις 21.6 θα βοηθήσει κάποιους να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Θα πούμε πολλά στο ραντεβού μας στη 1:00μμ❤️ Σας περιμένω:-) Ευχαριστώ τους αγαπημένους συνεργάτες μου της εκπομπής που τα έκαναν να φαίνονται όλα εύκολα και σαν να μην πέρασε μια μέρα τον @di_stam @anastasiossinapis, την Ηλιάνα την Αλεξία, τον Μίντο, το styling team @ntotsikasnassos @ezindrou τον @manos_aslanis τη Χριστίνα μου! Special thanx στην @ullapopkengreece γι αυτό το θεϊκό κίτρινο καλοκαιρινό ρούχο και την @funk_da_queen για τα σκουλαρίκια που απογειώνουν κάθε outfit! Make up by @maccosmeticsgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ asibiliou στις

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα