Μην χασετε

Άρης Τρίγωνο με Ουρανό 28/8: Ώρα για Αλλαγή και Επιτυχία – Δες την πρόβλεψη σου

Προβλέψεις Ζωδίων

Advertisements

ΚΡΙΟΣ: Αν δραστηριοποιηθείς με τον σωστό τρόπο, σε εργασία και καθημερινότητα, τα αποτελέσματα θα είναι απρόσμενα θετικά για σένα!  Μπορείς να αναμένεις ξαφνικές ευχάριστες καταστάσεις και γεγονότα!

ΤΑΥΡΟΣ: Ερwτικές ευκαιρίες και επιτυχίες θα έρθουν σίγουρα με ποικίλους τρόπους και θα περάσεις πολύ όμορφα αυτήν την περίοδο! Ωστόσο μην φέρεσαι παρορμητικά και απόλαυσε τα δώρα που θα έρθουν ξαφνικά στον Έρωτα, χωρίς να ζητάς περισσότερα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το ερwτικό παθιασμένο παρελθόν, με κάποιο τρόπο επιστρέφει και ξαναχαμογελάς! Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία τώρα να βελτιώσεις θέματα σπιτιού και οικογενειακής ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δραστηριοποιείσαι κοινωνικά, αλλά περιόρισε την επαναστατική σου διάθεση και θα βγεις κερδισμένος! Ευχάριστα νέα, μηνύματα, συναντήσεις, τηλεφωνήματα και ειδήσεις θα έχεις!

ΛΕΩΝ: Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σου και προχωράς με τόλμη, να κατακτήσεις ότι επιθυμείς σε έρωτα και χρήμα! Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, αρκεί να τολμήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχεις άπειρες ευκαιρίες να απολαύσεις ιδιαίτερα ευχάριστα γεγονότα και ξαφνικές χαρμόσυνες καταστάσεις! Το πάθος και η δύναμη σου, ακτινοβολεί και δεν αφήνει κανένα αδιάφορο! Απέφυγε μόνο παρορμητικές κινήσεις!

ΖΥΓΟΣ: Δραστηριοποιήσου παρασκηνιακά και δεν θα χάσεις! Ανανεώνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά λόγω κάποιων απρόσμενων θετικών γεγονότων! Τόλμησε να ζήσεις έναν κρυφό έρωτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρχονται νέες σημαντικές  γνωριμίες και οι φιλίες σου ενδυναμώνονται! Θα έχεις μία απρόσμενη ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο σου όνειρο τώρα!

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν δραστηριοποιηθείς σωστά και χωρίς εγωισμό, θα καταφέρεις πολλά στην καριέρα! Άρπαξε ευκαιρίες για να διαπρέψεις κοινωνικά και επαγγελματικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαι ιδιαίτερα ευνοημένος για δυναμικές και τολμηρές αποφάσεις και για αρχίσεις την δράση, αφού η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη! Πες ναι σε κοινωνικές δραστηριότητες ή σε μία πρόταση για ταξίδι ή έξοδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Η ερwτική σου διάθεση είναι στα ύψη  και αυτό ενισχύει την γοητεία και τον μαγνητισμό σου! Χωρίς περιττές απαιτήσεις, κέρδισε αυτά που θες σε έρωτα και χρήμα!

ΙΧΘΥΣ: 
Ήρθε η ώρα να κάνεις όλες τις θετικές δυναμικές αλλαγές που επιθυμείς στην συντροφική σου ζωή! Πες όχι στον εγωισμό, αλλά ναι στο πάθος!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα