Μην χασετε

Άρης Τετράγωνο με Πλούτωνα 5/11: Ορμητικές Συμπεριφορές και Επικίνδυνες Καταστάσεις

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, ο Άρης από τον Ζυγό  με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα απειλητικό και σκληρό Τετράγωνο.

Ξεχνάμε τις αναστολές μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε σοβαρούς καυγάδες, λάθος ∈ρωτικές επιλογές και παράλογα έξοδα!

Advertisements

Προσέχουμε πολύ, ιδίως αν ανήκουμε στους Παρορμητικούς εκπροσώπους των αρχών του 3ου δεκαημέρου και επιλέγουμε την λογική, προσπαθούμε να μην παρεκτραπούμε σε πάθη, λάθος ∈ρωτες, ρήξεις, σκληρότητα και λάθος οικονομικούς χειρισμούς!

Πολλές οι ∈ρωτικές παρασπονδίες τώρα, όπως τα ξεσπάσματα και οι επιθετικές συμπεριφορές!

Τα παιχνίδια εξουσίας και ο ψυχολογικός πόλεμος, είναι παρόντες, όπως και η έντονη χειραγώγηση στις διαπροσωπικές σχέσεις!

Ζήλια και κτητικότητα θα εκφράζονται με τον πιο σκληρό τρόπο και οι τσακωμοί, είναι δεδομένοι!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Η συντροφική σου ζωή πλήττεται από ισχυρές εντάσεις, ρήξεις, ζήλια και παιχνίδια εξουσίας! Πες όχι λάθος ∈ρωτικές επιλογές και συγκράτησε τα νεύρα σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Απέφυγε εργασιακά λάθη λόγω παρορμητισμού και ανταγωνισμού. Προστάτεψε την φυσική σου κατάσταση, την εμφάνιση και την ηρεμία σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μοιραία πάθη έρχονται, που πολύ πιθανόν θα αποδειχτούν λάθη, λόγω της δικής σου απαιτητικής, εγωιστικής, επιπόλαιης και παρορμητικής συμπεριφοράς.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πες όχι στην επιθετική συμπεριφορά σου σε οικογένεια και σπίτι, όπως και σε έναν παρελθοντικό ∈ρωτα!

ΛΕΩΝ: Μην μπλέκεσαι σε καυγάδες, τσακωμούς και κουτσομπολιά. Προστάτεψε την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες και προσοχή στις μετακινήσεις σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζήλια και καταπίεση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα φέρει μόνο ρήξεις και άσχημο κλίμα! Περιόρισε επίσης, οικονομικές σπατάλες!

ΖΥΓΟΣ: Απέφυγε νεύρα και ξεσπάσματα! Γίνεσαι χωρίς λόγο επιθετικός, παράλογος και ορισμένες φορές κακός. Μην προκαλείς την τύχη σου στις διαπροσωπικές σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Άγχος, φοβίες και ψυχολογική πίεση μπορεί να σε κουράσουν! Πες όχι σε έμμονες σκέψεις και απαγορευμένα πάθη!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προβλήματα με φίλους, στενό περιβάλλον και κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, αναμένονται αλλά είναι στο χέρι σου να αποφθεχθούν, αρκεί να φερθείς έντιμα και ψύχραιμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσεις σε καριέρα, οικογένεια αλλά και στην κοινωνική σου εικόνα. Πες όχι σε υπερβολικές αντιδράσεις και λάθη, οπωσδήποτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσοχή στα ταξίδια σου, στις μετακινήσεις σου και στην συμπεριφορά σου σε επαφές που έχεις με το εξωτερικό ή με συγγενείς εξ αγχιστείας, λόγω παρορμητικότητας!

Advertisements

ΙΧΘΥΣ: Η ζήλια, η κτητικότητα, η καταπίεση, οι ζαβολιές, οι εντάσεις και οι εμμονές, μόνο απώλειες θα σου φέρουν στην ∈ρωτική ζωή. Τακτοποίησε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες και μην παρασύρεσαι σε έξοδα!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα