Μην χασετε

Άρης Τετράγωνο με Δία 12/9: Υπερβολή, Ζημιά και Γκάφα

Μάθε πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και τι πρέπει να αποφύγεις, με το Τετράγωνο του Άρη-Δία, στις 12/9…

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, κάποιοι από μας θα ξεπεράσουν τα όρια της υπερβολής, θα πούνε ναι στο ριψοκίνδυνο , ως αποτέλεσμα να κάνουμε γκάφες και κινήσεις, που ενδεχομένως να μετανιώσουμε!

Το Τετράγωνο του Άρη από την Παρθένο και του Δία από τον Τοξότη, θα φέρει αρκετές… ζημιές!

Η διάθεση μας για ρίσκο και απαιτήσεις, ορισμένες φορές για παράλογα πράγματα και η τάση μας να φερόμαστε σαν βιαστικά κακομαθημένα παιδιά, θα προκαλέσουν κόντρες, γκάφες και αντιδράσεις από τον περίγυρο μας!

Advertisements

Πιθανόν έχουμε υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τον υπερεκτιμάμε, όντας ατρόμητοι, φιλόδοξοι, δυναμικοί και ορμητικοί, αλλά αν δεν προσέξουμε τις υπερβολές, θα υπάρξουν απώλειες και σοβαρές αναπάντεχες συγκρούσεις!

Η όψη αυτή πλήττει κυρίως τα ζώδια και τους ωροσκόπους του Μεταβλητού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου! 

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Αν θες να πάρεις αυτό που αξίζεις στην δουλειά, περιόρισε απαιτήσεις και πρόσεχε εργασιακά λάθη λόγω παρορμητικότητας και βιασύνης! Πες όχι στις διατροφικές υπερβολές και μην απαιτείς την τελειότητα από τους άλλους.

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ:  Στα αισθηματικά σου γίνεσαι υπερβολικός, απαιτητικός και μάλλον επιπόλαιος και ανώριμος, γεγονός που μπορεί να σου στοιχήσει και μία όμορφη ∈ρωτική σχέση αλλά και την καλή σου φήμη κοινωνικά. Μην επιδεικνύεις τόσο πολύ τον εαυτό σου, χωρίς λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Συγκράτησε οπωσδήποτε τα νεύρα και την απαιτητικότητα σου στον χώρο της οικογένειας και του σπιτιού. Επιπλέον, μην παρασύρεσαι αλόγιστα σε ένα παλιό ∈ρωτα, γιατί θα απογοητευτείς στο τέλος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα συγκρατημένος και ολιγαρκής σε επαφές με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς και γνωστούς, όπως και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Απέφυγε όσο μπορείς νευρικότητα, κουτσομπολιά, βιασύνη και παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ: Είσαι απόλυτος, κτητικός και οξύθυμος στα ∈ρωτικά σου ζητήματα, γεγονός που θα φέρει συγκρούσεις! Επιπλέον, πρόσεχε τι ξοδεύεις και τις διατροφικές υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις ανάγκη από επιβεβαίωση και προβολή, γεγονός που σε παρασύρει σε παρακινδυνευμένα ρίσκα και υπερβολική έπαρση. Να σκέφτεσαι υπομονετικά, συνετά, λογικά και προσγειωμένα, ώστε να αποφύγεις λάθη.

Advertisements

ΖΥΓΟΣ: Απέφυγε παρασκηνιακές μυστικές ενέργειες, διότι ίσως ριψοκινδυνεύεις αρκετά χωρίς να το καταλαβαίνεις. Μείνε λοιπόν έντιμος και μην επιτρέπεις  στον εσωτερικό σου κόσμο να αναστατώνεται χωρίς λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι φιλικές σου σχέσεις κινδυνεύουν, ιδίως αν δεν προσέξεις την τάση σου για υπερβολές, προκλητικότητα, εγωισμό και ανούσιους τσακωμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντί να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς στην καριέρα, τα απαιτείς και τα κυνηγάς με λανθασμένα παρορμητικό τρόπο. Μην χαλάσεις την καλή σου κοινωνική εικόνα, λόγω υπερβολών και νευρικότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Αν επιθυμείς την αλλαγή στη ζωή σου, να ξέρεις πως η λύση δεν είναι να επαναστατείς ανούσια και να φέρεσαι επιπόλαια και νευρικά! Μείνε προσγειωμένος και πρόσεξε κάθε τάση σου για υπερβολή, ιδίως σε μετακινήσεις, ταξίδια και οδήγηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Απέφυγε ∈ρωτικές ζήλιες, καταπίεση, κτητικότηα και απαιτήσεις, που θα φέρουν σκληρές συγκρούσεις αλλά και σχέσεις που στηρίζονται μόνο στο σ∈ξ! Επιπλέον, πρόσεξε τις σπατάλες, γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν και πιέζουν!

ΙΧΘΥΣ:  Η οξυθυμία σου και η απαιτητικότητα σου θα φέρει αρκετά και σοβαρά προβλήματα, όπως και ρήξεις στη συντροφική ζωή. Επιπλέον, σημαντικές για σένα συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις, κινδυνεύουν λόγω της επιπόλαιης και εγωιστικής σου στάσης.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα