Μην χασετε

Άρης Αντίθεση με Πλούτωνα 5/6: Πάθη, εντάσεις, τοξικότητα – Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021, ο Άρης στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σχηματίζουν μία απειλητική και σκληρή όψη Αντίθεσης, που θα φέρει ισχυρά προβλήματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, eρωτα και χρήμα!

Advertisements

Ομολογουμένως αυτό το Σαββατοκύριακο, απαιτεί την προσοχή μας και ιδίως σε θέματα ξεσπασμάτων, παιχνιδιών εξουσίας και τοξικής συμπεριφοράς!

Δεν ακούμε την λογική και ενδεχομένωςι να παρεκτραπούμε, κυρίως σε eρωτικά, αλλά και οικονομικά θέματα που μας απασχολούν.

Οι eρωτικές “αμαρτίες” και “ζαβολιές”, η χειραγώγηση, η τάση μας να παρασυρόμαστε από πάθη, αισθήσεις και νεύρα, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αναστολές και ψυχραιμία δεν έχουν δύναμη πια και θα πρέπει να καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις, προκειμένου να τις επιστρατεύσουμε.

Μπλεξίματα σε λάθος eρωτικές-κυρίως σeξουαλικές-ιστορίες, αλλά και λάθος οικονομικές κινήσεις, συμφωνίες ή αποφάσεις, πρέπει να αποφευχθούν!

Λέμε όχι σε σοβαρούς καυγάδες, παράλογα έξοδα και κυρίως σε πάθη-λάθη!

Η ζήλια και η κτητικότητα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα και συνάμα, με τον εγωισμό, μπορεί να αποφέρουν καταστροφικά αποτελέσματα, αν δεν τα συγκρατήσουμε!

Εκείνοι που οφείλουν να προσέξουν περισσότερο είναι οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου!

Advertisements

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Πρόσεξε πολύ την συμπεριφορά σου σε σπίτι και οικογένεια! Απέφυγε τσακωμούς και ένα παρελθοντικό πάθος που επιστρέφει, διότι θα πληγωθείς!

ΤΑΥΡΟΣ
: Απέφυγε εντάσεις και τσακωμούς στις σχέσεις σου με τα αδέρφια. Επιπλέον, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κοινωνικές σχέσεις, αλλά και στα λόγια σου, σε όλες τις συζητήσεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
: Πες όχι στη ζήλια και την καταπίεση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει ή το ταίρι σου. Μην ξοδεύεις αλόγιστα και μην κάνεις τώρα οικονομικές συμφωνίες!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συγκράτησε τα υπερβολικά ξεσπάσματα σου σε όλες οι σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις σου! Πρόσεχε ιδιαίτερα την συμπεριφορά σου στον eρωτα, αλλά και τις οικονομικές σου κινήσεις, διότι είσαι επιρρεπής στα λάθη!

ΛΕΩΝ
: Μην παρασύρεσαι σε παρασκηνιακά πάθη και ιστορίες. Απέβαλλε το αδικαιολόγητο άγχος, τις φοβίες, τις ενοχές, τις συγκαλυμμένες κακίες και την ψυχολογική πίεση. Προστατεύσου από κουτσομπολιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν προβλήματα με φίλους, στενούς συναδέλφους και κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, αν το παρακάνεις με τα νεύρα και την λάθος συμπεριφορά σου! Μην φέρεσαι εγωιστικά, προκειμένου  να πετύχεις τους στόχους σου!


ΖΥΓΟΣ
: Δώσε προσοχή σε καριέρα, οικογένεια και κοινωνική εικόνα. Μην παρασύρεσαι σε υπερβολικές αντιδράσεις, διότι θα έχεις απώλειες και ρήξεις σημαντικές για εσένα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις, αλλιώς φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε βιαστικά λεκτικά λάθη. Προσοχή στην συμπεριφορά σου, σε όλες τις επαφές σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ζήλια, η κτητικότητα, οι εντάσεις και οι εμμονές, θα φέρουν προβλήματα στην eρωτική σου ζωή, γι’αυτό συγκρατήσου. Μην ξοδεύεις αλόγιστα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συντροφική σου ζωή κινδυνεύει από ισχυρές εντάσεις, καταπίεση και παιχνίδια εξουσίας, που εσύ προκαλείς! Παραμέρισε λοιπόν,  υπερβολικές αντιδράσεις, απαιτήσεις και ξεσπάσματα. Πες όχι σε πάθη που ξέρεις ότι είναι λάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
: Προσοχή στα βιαστικά και παρορμητικά λάθη στην εργασία λόγω εγωισμού. Προστάτεψε την φυσική σου κατάσταση και την ψυχική ηρεμία σου, αλλά και φρόντισε επαρκώς την εμφάνιση σου!

ΙΧΘΥΣ
: Μοιραία πάθη έρχονται στην eρωτική σου ζωή, αλλά είναι λάθος να προχωρήσεις. Χαλάς την φήμη σου λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς σου και δημιουργείς εντάσεις στον eρωτα από το πουθενά, επειδή τα θες όλα δικά σου!

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα