Μην χασετε

Άρης Αντίθεση με Κρόνο και Τρίγωνο με Ποσειδώνα 14/6: Προβλέψεις Ζωδίων

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Advertisements

ΚΡΙΟΣ
Αρκετές θα είναι οι συγκρούσεις στο σπίτι και την οικογένεια, αν δεν προσέξεις τα νεύρα και την επιθετικότητα σου!  Μην επιστρέφεις στο ερwτικό παρελθόν, πριν επιστρατεύσεις λογική!

ΤΑΥΡΟΣ
Αν αποφύγεις εντάσεις και τσακωμούς με αδέρφια και γείτονες, όπως και απροσεξίες σε οδήγηση, θα καταφέρεις μέσα από επαφές και μετακινήσεις, να εκπληρώσεις έναν μεγάλο στόχο!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Πάρε πρωτοβουλίες σε έρωτα και χρήμα, αλλά με γνώμονα την λογική! Φέρσου με σύνεση όσον αφορά την διαχείριση των χρημάτων σου και μην αφήσεις εκρήξεις ζήλιας και κτητικότητας, να πλήξουν την ερwτική σου ζωή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν καταφέρεις και αποφύγεις ακραίες συμπεριφορές, σκληρό λόγο, εγωισμό και απαιτήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, ένα μεγάλο σου όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Εκμεταλλεύσου την εύνοια χωρίς κόντρες!

ΛΕΩΝ
Έχεις αρκετές αδικαιολόγητες φοβίες, ανασφάλειες και άγχος! Ωστόσο κάποια παρασκηνιακά νέα ή μία κρυφή ιστορία, θα σου δώσει την ανακούφιση που έψαχνες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πες στην νευρική και απότομη συμπεριφορά σε φίλους και διεκδίκησε μαζί τους κοινά όνειρα και στόχους! Σήμερα έχεις την ευκαιρία, να γίνουν πραγματικότητα!

ΖΥΓΟΣ
Πες όχι οπωσδήποτε σε εντάσεις μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές για την καριέρα σου! Προσγειώσου και θα δεις πως όλα θα πάνε όπως θες και μάλιστα, διατηρώντας την καλή κοινωνική σου εικόνα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απέφυγε παρορμητική συμπεριφορά σου σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, μετακινήσεις και γνωριμίες και θα δεις ότι αυτές τις μέρες πολλοί στόχοι γίνονται πραγματικότητα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάνεις λάθη σε έρωτα και χρήμα και αργά ή γρήγορα φέρνουν τις αρνητικές τους συνέπειες! Μην καταστρέφεις με ζήλιες, την παροντική ερwτική ατμόσφαιρα!

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πες ένα μεγάλο όχι στα νεύρα και τις βιαστικές αποφάσεις, στην συντροφική ζωή! Η συμπεριφορά σου, ενδεχομένως, να προκαλέσει ρήξεις! Αν κρατήσεις ψυχραιμία, θα απολαύσεις πάθος και συναίσθημα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέλει αρκετή προσοχή η απόδοσή σου στη δουλειά, γιατί κινδυνεύεις από βιαστικά λάθη! Πάρε τον χρόνο σου και εκμεταλλεύσου την αυξημένη δημιουργικότητα σου!

ΙΧΘΥΣ
Απέφυγε την ανώριμη και επιπόλαιη συμπεριφορά στον έρωτα γιατί ίσως χαλάσεις την καλή σου φήμη! Κατά τ’άλλα, απολαμβάνεις πάθος, κατακτήσεις, ρομαντισμό και διασκέδαση!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα