Μην χασετε

Άντζελα Δημητρίου: «Αισθάνθηκα σαν ένα κοριτσάκι που πήγαινε πρώτη φορά σχολείο και ντρεπότανε»

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης ήταν καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» και από τους απρόσμενους να μιλήσουν για εκείνον καλλιτέχνες ήταν η Άντζελα Δημητρίου.

Ο συνθέτης έχει δηλώσει ότι προτιμά τους λαϊκούς τραγουδιστές από τους δήθεν έντεχνους.Η Λαίδη διηγήθηκε πώς γνώρισε τον συνθέτη όταν εκείνος πήγε να την ακούσει στο «Διογένης Παλλάς» και ζήτησε να έρθει στο τραπέζι του μετά το τέλος του προγράμματός  της για να συστηθούν.

Advertisements

 

Την ίδια μέρα την πήγε στο σπίτι του για ακρόαση και την έβαλε να πει ένα από τα ωραιότερα τραγούδια του Γιάννη Πάριου (σε μουσική Σπανουδάκη), το «Σήμερα».

«Με κοίταγε, τον κοίταγα και αισθανόμουν μια ανατριχίλα. Με ειδοποιούν ότι ο κύριος Σπανουδάκης επιθυμεί να με γνωρίσει. Κοπήκαν τα πόδια μου. 7 το πρωί μου είπε “πάμε σπίτι μου, θέλω να σου δώσω ένα από τα τραγούδια μου”. Πάμε, κάθεται στο πιάνο και μου παίζει το “Σήμερα”. Μου λέει “πες το μου”. Αισθάνθηκα σαν ένα κοριτσάκι που πήγαινε πρώτη φορά σχολείο και ντρεπότανε. Γυρίζει και μου λέει “το τραγούδι αυτό είναι δικό σου”» είπε η Άντζελα που όντως κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο κομμάτι σε δική της εκτέλεση.

 

«Την ακούς πώς μιλάει; Με θεωρεί σπουδαίο. Δεν θα το ακούσεις αυτό από έντεχνους. Οι έντεχνοι είναι λίγο “ο Θεός να μας φυλάει”» σχολίασε ο συνθέτης.

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα