Μην χασετε

Άννα Χατζησοφιά: «Kαι για άλλο πρόσωπο λέγεται oτι θα βγουν πράγματα τις επoμενες μέρες»

Θέση για τις καταγγελίες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας από ηθοποιούς για παρενοχλήσεις και επιθέσεις στον χώρο του θεάτρου πήρε η Άννα Χατζησοφία, η οποία αναφέρθηκε τόσο στο περιστατικό που εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα, όσο και στις σχέσεις της με τους θύτες και πώς αυτές έχουν αλλάξει πλέον.

 

«Είναι όλη η εποχή δυσάρεστη, είναι σαν να ζεις έναν εφιάλτη μέσα σε έναν εφιάλτη. Με κάνει να αισθάνομαι άσχημα αλλά από την άλλη είναι λυτρωτικό το να βγαίνουν πράγματα στο φως και να αλλάζουν οι νοοτροπίες. Το #metoo άλλαξε συνειδήσεις. Είναι καλό να δούμε τα πράγματα κατά πρόσωπο, να δούμε που έχει φταίξει ο καθένας μας, τι μερίδιο ευθύνης του αντιστοιχεί και ντρέπομαι πραγματικά και αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν μπαίνω στα social media αυτές τις μέρες και βλέπω ότι τώρα το θυμήθηκαν αυτές οι γυναίκες κλπ. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, μια γυναίκα και ένας άνδρας χρησιμοποιούν το σώμα τους όπου και όπως θέλουν. Αυτό λέγεται συναινετικό σeξ μεταξύ ενηλίκων. Δεν θα κουνήσουμε το δάχτυλο το ηθικοπλαστικό», δήλωσε στο Dot και συνέχισε:

«Για τη Ζέτα Δούκα ο Χάρης Ρώμας το ήξερε. Του είχε εξομολογηθεί τι συνέβη. Το ήξερε το περιστατικό που εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Δανάης, εγώ δεν το ήξερα και μάλιστα αισθάνθηκα και άσχημα γιατί με τον Γιώργο έχουμε μια προσωπική σχέση. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα αυτό και δεν μπορείς να ξέρεις αν δεν έχεις συνεργαστεί με κάποιον, το πώς συμπεριφέρεται. Δεν έχεις την ίδια εικόνα και δεν είναι το μόνο πρόσωπο. Υπάρχουν πράγματα που δεν τα ξέρουμε και για άλλο πρόσωπο που λέγεται ότι θα βγουν. Αν βγουν, λέγεται ότι υπάρχουν και έμεινα λίγο ενεός. Όταν μιλάμε πια για σeξουαλικές παρενοχλήσεις και για όλα αυτά που καταγγέλλονται, το πράγμα ξεφεύγει πάρα πολύ».

Advertisements

«Έχω σοκαριστεί και είμαι πολύ στεναχωρημένη. Σχεδόν όλους τους γνωρίζω αυτούς που καταγγέλλονται. Οπωσδήποτε θα αλλάξει η ζωή τους και εγώ έχω αλλάξει συμπεριφορά απέναντί τους», επεσήμανε.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα