Μην χασετε

Άννα Πρέλεβιτς: «Δεν θέλω με τίποτα να κάνω σχέση – Mε τους άνδρες πρέπει να είσαι λίγο bitch»

Καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκαν η Άννα και η Τέα Πρέλεβιτς. Οι κόρες του Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησαν για τη ζωή τους, τη σχέση τους και τον διάσημό μπαμπά τους. Η Άννα Πρέλεβιτς μάλιστα αναφέρθηκε στους πρώην συντρόφους και τους χωρισμούς της.

Advertisements

 

Μιλώντας για τον διάσημο παππού τους, αποκάλυψαν πως ήταν Pop Star και πολύ γνωστός τραγουδιστής σε Σερβία, Γιουγκλοσλαβία και Ρωσία με βραβεύσεις.

Η κουβέντα ήρθε και στον διάσημο μπαμπά τους, τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος όμως ποτέ δεν τις πίεσε να ασχοληθούν με το μπάσκετ.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η Άννα Πρέλεβιτς είπε: «Είμαι πολύ βολικός άνθρωπος. Συζητώ πράγματα που ενδιαφέρουν τους συντρόφους μου. Μπορεί να βαριέμαι, αλλά σκέφτομαι “θα μάθω κάτι σήμερα”» και συμπλήρωσε: «Όταν είμαι ερωτευμένη, ο σύντροφός μου είναι προτεραιότητά μου».

 

Ενώ, αναφερόμενη στους χωρισμούς της αποκάλυψε: «Θεωρώ ότι με τους άνδρες πρέπει να είσαι λίγο bitch. Να λες και ένα όχι. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση. Για να φύγω από μια σχέση το σκέφτομαι πάντα πολύ καλά. Έχω αδικήσει συντρόφους μου γιατί δεν έχω μιλήσει, όταν έπρεπε».

Και συμπλήρωσε: «Δεν θέλω με τίποτα να κάνω σχέση γιατί από τα 17 μου κάνω μεγάλες σχέσεις. Νιώθω ότι έχω υπάρξει σύζυγος τρεις φορές».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα