Μην χασετε

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Από μικρή είμαι άθεη – Εγώ δεν βρίζω κάποιον επειδή πιστεύει, οπότε έχω και εγώ το δικαίωμα να μη με βρίζουν»

«Εγώ δεν βρίζω κάποιον επειδή πιστεύει, οπότε έχω και εγώ το δικαίωμα να μη με βρίζουν. Από μικρή είμαι άθεη. Ο μπαμπάς μου δεν πιστεύει, η μητέρα μου πίστευε όχι φανατικά», είπε η ηθοποιός

Advertisements

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη. Η ηθοποιός είχε να πει πολλά. Μίλησε για την επιτυχία που είχε στο ξεκίνημα της καριέρας της με τους «Ψίθυρους Καρδιάς», για τις αποτυχίες που ακολούθησαν μετά αλλά και για το γεγονός ότι είναι άθεη.

Η ηθοποιός αναφερόμενη στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1997, στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Ψίθυροι Καρδιάς», αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο σκηνοθέτης ήταν εκείνος που πίεσε το Mega για να τη δεχθούν ως πρωταγωνίστρια μιας και εκείνη δεν ήταν τότε γνωστή και εξήγησε πώς δεν θυμάται την επιτυχία που βίωσε με τον καλύτερο τρόπο μιας και όπως είπε, ήταν κάτι που την τρόμαξε.

 

«Όσο κάναμε τα γυρίσματα δεν το καταλάβαινα, ήμουν μέσα σε αυτό, όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται, με τρόμαξε πάρα πολύ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το ευχαριστηθώ. Ήταν σαν να ήθελα να φύγει από πάνω μου, δεν το ήθελα. Δεν ήθελα αυτό που δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω, αυτή η απόλυτη αναγνωρισιμότητα, τα μέσα, τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, δεν ήμουν έτοιμη. Και τώρα δεν μου αρέσει αλλά δεν με νοιάζει».

Τα επόμενα ωστόσο επαγγελματικά βήματα δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένα, ενώ όταν της ζητήθηκε να διαλέξει αν είναι χειρότερο, τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης ή το άδειο θέατρο, εκείνη απάντησε κατηγορηματικά το δεύτερο, σχολιάζοντας πως ένα άδειο θέατρο είναι πολύ σκληρό, λόγω του ότι είναι ζωντανό. Θυμήθηκε μάλιστα πως στην παράσταση “Pet Shop, η Ζούγκλα» είχαν παίξει για τέσσερα άτομα μόλις!

 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο θέμα της θρησκείας για το οποίο έχει πει πολλές φορές ότι είναι άθεη: «Έχω δεχθεί πολλές φορές επικρίσεις για το ότι δεν πιστεύω και πολύ άσχημες, βίαιες και πολύ έντονες χωρίς λόγο, γιατί εγώ δεν βρίζω κάποιον επειδή πιστεύει, οπότε έχω και εγώ το δικαίωμα να μη με βρίζουν. Από μικρή είμαι άθεη. Ο μπαμπάς μου δεν πιστεύει, η μητέρα μου πίστευε όχι φανατικά. Όσο για τα μυστήρια, έχουμε κάνει πολιτικό, αλλά έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Το έχουμε μοιράσει. Ο Φάνης είναι πιο παραδοσιακός, αλλά έχει αποδεχθεί ο ένας τον άλλον. Δεν έχει τεθεί όμως θέμα να κάνουμε θρησκευτικό γάμο» ανέφερε.

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα