Μην χασετε

Άννα Ανδριανού: Με την απιστία μου περνάει ο έpωτας, πως το λένε; – Ξενερώνω

Στην Φωλιά των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε, για όλα, η Άννα Ανδριανού.

Advertisements

Η γνωστής ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στη νέα της θεατρική παράσταση, την χορτοφαγία, την απιστία αλλά και το… γ∪μνό εξώφυλλο στο Ρlayboy.

Όσον αφορά το κομμάτι των σχέσεων και του κυνηγητού, η κα. Ανδριανού σημείωσε: «Δεν ξέρω τι είναι ακραίο… Δεν ήμουν άτομο που κυνηγάει τον άλλο. Αν αισθάνομαι ότι κάποιος δεν με θέλει πάρα πολύ, έχω φύγει. Δεν τον θέλω ούτε εγώ. Δεν βάζω τέτοια στοιχήματα».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την απιστία και αν την έχει ποτέ συγχωρέσει, η Άννα Ανδριανού παραδέχθηκε πως: «Όχι, δεν είναι θέμα συγχώρεσης ή μη συγχώρεσης. Δεν θυμώνω. Μου περνάει ο έρωτας, πως το λένε; Ξενερώνω! Πάρα πολύ κόσμο η απιστία τον φτιάχνει, ε, εμένα με ξενερώνει τρελά!»

«Παίζαμε το Έκβους, το οποίο περιελάμβανε μια σκηνή γ∪μνή και, ναι, έκανα την φωτογράφιση και αισθάνομαι πολύ κολακευμένη και περήφανη γι’ αυτό» σχολίασε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για μια παλαιότερη τολμηρή φωτογράφιση στο Playboy μαζί με τον τότε συμπρωταγωνιστή της, Δημήτρη Ποταμίτη συμπληρώνοντας: «Το είχα πει στον πατέρα μου και αυτό δείχνει την ποιότητα που είχε. Μου είπε πως εκείνος δεν θα το έκανε αλλά, από τη στιγμή που εσύ έχεις αποφασίσει να το κάνεις, ξέρω ότι έχεις μετρήσει τα πράγματα και έχεις δίκιο εσύ… Κάν’ το απλώς δεν θέλω να το δω…»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα