Μην χασετε

Άνθρωπος του παλατιού στάζει φαρμάκι για τη Μέγκαν Μαρκλ και το baby shower

Άστραψε και βρόντηξε ο πρώην βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ Ντίκι Άρμπιτερ μιλώντας για την Μέγκαν Μαρκλ, τόσο για τον ρόλο της στη βασιλική οικογένεια όσο και για την υπερβολή του baby shower που έκανε στη Νέα Υόρκη.

Advertisements

Ο πρώην βοηθός της βασίλισσας ισχυρίστηκε πως η Μέγκαν Μαρκλ θα πρέπει να «σταματήσει να κάνει τα δικά της» και να ακούει τους βασιλικούς βοηθούς. Σε εμφάνισή του στο Nine News Australia, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της βασίλισσας συμβούλευσε την Μέγκαν Μαρκλ να αφήσει πίσω της τις παλιές συνήθειες (το χολιγουντιανό στυλ) που είχε και να προσαρμοστεί στα νέα της καθήκοντα, παίζοντας έναν «υποστηρικτικό ρόλο» στον πρίγκιπα Χάρι και την βασίλισσα.

 

Η Μέγκαν Μαρκλ θα πρέπει να έχει πιο υποστηρικτικό ρόλο στον πρίγκιπα Χάρι

Ο Ντίκι, που εργάστηκε ως βοηθός της βασίλισσας επί 12 χρόνια, ισχυρίστηκε επίσης πως η Μέγκαν Μαρκλ θα πρέπει «να σταματήσει να προσπαθεί να είναι έξυπνη».

Όπως είπε: «Αυτό που πρέπει να κάνει η Μέγκαν είναι να ξεχάσει πως βρίσκεται στο κόκκινο χαλί του χόλιγουντ – είναι πλέον στο βαρύ χαλί της μοναρχίας. Παίζει έναν υποστηρικτικό ρόλο, όχι μόνο για τον Χάρι αλλά και για την βασίλισσα. Πρέπει να σκέφτεται το πώς ενεργεί. Και ο τρόπος που πρέπει να ενεργεί είναι με το να ακούει τους αξιωματούχους».

Ο Πρώην βοηθός της βασίλισσας Ντίκι Άρμπιτερ

Απευθυνόμενος μάλιστα άμεσα προς την δούκισσα του Σάσεξ, πρόσθεσε: «Να ακούς τον γραμματέα επικοινωνίας και να ενεργείς υπό τις συμβουλές του. Μην προσπαθείς να είσαι έξυπνη. Μην προσπαθείς να κάνεις τα πάντα όπως θέλεις εσύ».

Όσο για το baby shower που έκανε πριν από ένα μήνα περίπου στη Νέα Υόρκη, το οποίο σχολιάστηκε έντονα τόσο από τον βρετανικό όσο και από τον διεθνή Τύπο για το κόστος και την υπερβολή του, φαίνεται πως ο πρώην βοηθός της βασίλισσας δεν ενθουσιάστηκε και τόσο.

Η βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Ντίκι Άρμπιτερ χαρακτήρισε το baby shower της Μέγκαν Μαρκλ στο οποίο έδωσαν το παρών πολλές διάσημες φίλες της, «υπερβολικό».

Συγκεκριμένα είπε: «Τα baby shower είναι πολύ κάτι πολύ αμερικάνικο. Δεν τα κάνουμε εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν υπερβολικό τόσο από θέμα εξόδων όσο και από τον τρόπο που έφτασε εκεί».

Advertisements
Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για το πανάκριβο baby shower της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη

Μάλιστα, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, το baby shower της Μέγκαν Μαρκλ στη Νέα Υόρκη, λέγεται ότι κόστισε περίπου 500.000 δολάρια, με την μέλλουσα μητέρα να λαμβάνει πανάκριβα δώρα από τις φίλες της για το μωρό.

Επίσης, λέγεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ πήγε στην Νέα Υόρκη με ιδιωτικό αεροπλάνο, κάτι που κόστισε περίπου 95.000 λίρες ενώ το πάρτι πραγματοποιήθηκε στην σουίτα του ξενοδοχείου Mark Hotel που κοστίζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 54.000 λιρών την βραδιά και θεωρείται μία από τις ακριβότερες στη Νέα Υόρκη.

Μεταξύ των καλεσμένων στο baby shower ήταν και η Αμάλ Κλούνεϊ

Έχει επίσης, αναφερθεί, πως η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει και ένα δεύτερο baby shower, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο αυτή τη φορά θα είναι παρούσες η μητέρα της, Ντόρια Ράγκλαντ, η Κέιτ Μίντλετον και η Βικτόρια Μπέκαμ.

Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail την Κυριακή: «Η Ντόρια Ράγκλαντ έρχεται για ένα baby shower στο Λονδίνο. Θα είναι μια μικρή συγκέντρωση 5-6 ατόμων».

Ερωτηθείς ο πρώην βοηθός της βασίλισσας, Ντίκι, είπε: «Η Μέγκαν είναι Αμερικανίδα και κάνει τα πάντα με έναν αμερικάνικο τρόπο».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα