Μην χασετε

«Άμα κάνεις γιο σού εύχομαι να βγει που@@ης»: Έξαλλη follower της Οικονομάκου, επειδή έκραξε τον Καλίδη

Με αφορμή σχόλιο της Αθηνάς Οικονομάκου στο Instagram για τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη περί ομοφυλοφιλίας που προκάλεσαν σάλο, follower της επιτέθηκε λέγοντας: «Άσχετη και ακοινώνητη είσαι εσύ, που θα κράξεις και τον Καλίδη».

Advertisements

«Έλεος πια με αυτή τη βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Κουπεπε», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου σε ανάρτησή της. Ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό».

Η Μαίρη Συνατσάκη σχολίασε τις δηλώσεις Καλίδη εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή της στις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη, αποκαλώντας τα όσα είπε «βλακεία της ημέρας». Παράλληλα, αναφέρθηκε στη γραμμή στήριξης «Δίπλα σου», η οποία μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους ΛΟΑΤΚΙ που το χρειάζονται.

Στο πλευρό της τάχθηκαν κι άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες και παρουσιαστές, όπως οι: Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς, Αντίνοος Αλμπάνης και Δανάη Μπάρκα. Η πιο ευθύβολη απάντηση, ωστόσο, δόθηκε από τον Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος έγραψε: «Φίλε Πάνο, σου έχω νέα! Το να υποστηρίζεις την ομοφυλοφιλία δεν σε κάνει ομοφυλόφιλο. Όπως επίσης το να υποστηρίζεις τις χελώνες δεν σε κάνει καρέτα καρέτα. Σοκ; Καλημέρα και καλό διάβασμα».

Μέσα από InstaStory, η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε στους ακολούθους της το μήνυμα που της έστειλε ένας χρήστης του κοινωνικού δικτύου. «Άσχετη και ακοινώνητη είσαι εσύ που θα κράξεις και τον Καλίδη για ένα θέμα το οποίο είχε απόλυτο δίκιο…. Κ@@@άσχετη… αμόρφωτη είσαι εσύ… άμα κράζεις τον Καλίδη για αυτό το θέμα σου εύχομαι άμα κάνεις γιο να βγει π@@@ης. Κάτι τέτοιες αντιλήψεις κατέστρεψαν την κοινωνία».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα