Μην χασετε

Άλκης Κούρκουλος: «Χεσ…α τι είναι για τον καθένα ο Νίκος Κούρκουλος»!

“Δεν έγινα ηθοποιός ούτε για να μιλάω για τα προσωπικά μου, ούτε για τους γονείς μου”.

Advertisements

 

Ο Άλκης Κούρκουλος μίλησε για πολλά στην εκπομπή Ελένη. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τους δημοσιογράφους που τον ρωτούν συνέχεια για τον πατέρα του, Νίκο Κούρκουλο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τη Νάνσυ Παραδεισανού «ξέσπασε» για το θέμα και ανέφερε χαρακτηριστικά:

 

«Εκνευρίζομαι πολύ με τους αδιάβαστους δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι πλειοψηφία. Έρχονται να σου πάρουν μια συνέντευξη και δεν έχουν ιδέα ποιος είσαι, τι κάνεις, που παίζεις.

 

Αυτό με τον πατέρα μου, έχω κουραστεί. Είναι δυο άνθρωποι και μιλάνε και λέει «ο πατέρας του τι κάνει»; «Πέθανε». «Ωχ! Συγγνώμη, δεν το ήξερα!», λέει ο άλλος. Έρχονται με ρωτάνε για τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου είναι ο πατέρας μου. Για σένα είναι ο Νίκος Κούρκουλος. Η απάντησή μου ξέρεις ποια είναι; Χεσ…α τι είναι για τον καθένα ο Νίκος Κούρκουλος!

Είναι πολύ απλό. Δεν έγινα ηθοποιός ούτε για να μιλάω για τα προσωπικά μου, ούτε για τους γονείς μου. Υπάρχουν κάποιοι που κάνουν έτσι τη δουλειά τους. Εγώ την κάνω αλλιώς. Θέλω να διαφυλάξω την προσωπική μου ζωή».

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα