Μην χασετε

«Άκου μάνα, τα έκανα π…α»: Η Νατάσσα Μποφίλιου τα σπάει

Η Νατάσσα Μποφίλιου αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Η γνωστή ερμηνεύτρια θα είναι η πρώτη καλεσμένη στην τρίτη σεζόν του «Πουφ».

Advertisements

Η ανατρεπτική viral εκπομπή, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το YouTube κοινό, επιστρέφει με νέο παρουσιαστή, τον γνωστό ηθοποιό Δημήτρη Μοθωναίο, πρωταγωνιστή στην επιτυχημένη τηλεοπτική μεταφορά του «Η Ζωή Εν Τάφω» και πολύ «αγκαπημένο» viral χαρακτήρα του Instagram! Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή μέσα από το YouTube κανάλι Cobalt Music.

Δείτε επίσης: Ελένη Βιτάλη: Κατακεραυνώνει (ξανά) την Πάολα: «Δεν μας χεζ@@ς ρε Πάολα»

Σε αυτό το πρώτο μουσικο-χιουμοριστικό επεισόδιο, λοιπόν, η Νατάσσα Μποφίλιου (Feelgood Records), η αδιαφιλονίκητη σταρ της έντεχνης σκηνής, εκτίθεται χιουμοριστικά όπως δεν το έχει ξανακάνει ποτέ, τραγουδώντας ραπ το «Σ’ Έχω Βρει Και Σε Χάνω», κάνοντας μια υπεραστεία φάρσα στον Κωστή Μαραβέγια και απαντώντας αφοπλιστικά ειλικρινά στις ερωτήσεις «Ποιο ήταν το εφηβικό σου celebrity crush;» και «Ποιο λογαριασμό παρακολουθείς κρυφά στο Instagram;»

Επίσης δεν διστάζει να τραγουδήσει μια πιστή ελληνική μετάφραση του “7 Rings” της Ariana Grande που βγάζει άπειρο γέλιο!

Δείτε τώρα το 1ο επεισόδιο του ΠΟΥΦ- Season 3 ΣΤΟ #1 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ στο YouTube:

Δείτε επίσης: «Η κόρη μου, όταν ήρθε στην Ελλάδα, ρωτούσε τους ταξιτζήδες αν είμαι γκέι!»

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα