Μην χασετε

Άκης Σακελλαρίου για την περιπέτεια της υγείας που τον ταρακούνησε: «Μπήκα σε κώμα και τελικά βγήκα»

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν καλεσμένος ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου και μίλησε για την δουλειά του. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε μία θεατρική παράσταση και σε μία ταινία ενω δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μερικά χρόνια πριν και υπήρξε για εκείνον σταθμός.

 

«Χαιρόμαστε που τα θέατρα που ξεκίνησαν πηγαίνουν εξαιρετικά. Ξαναβρίσκουμε τον βηματισμό μας γιατί είχαμε μείνει πίσω».

Ο Άκης Σακελλαρίου πρωταγωνιστεί στις «Βάκχες» σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη, μια θεατρική παράσταση που ξεκινά στις 12 Ιουλίου και θα κάνει περιοδεία όλο το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Advertisements

«Έχω άγχος αλλά είναι ζωοποιό. Όλοι έχουμε γιατί είμαστε σε μια φάση πριν την πρεμιέρα και προσπαθούμε να βάλουμε τα κομμάτια του παζλ, να έχει ομοιογένεια το έργο».v

Ο ηθοποιός μίλησε για τη δυναμική της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, λέγοντας ότι τα έργα επιδέχονται διάφορες αναγνώσεις.

«Μπορείς να τα δεις πολλές φορές και να είναι εξίσου ενδιαφέροντα», σημειώνει, ενώ μιλά και για τον διαχρονικό τους χαρακτήρα.

«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από μια μάνα να βρίσκεται σε κατάσταση βακχείας και στο μένος της να διαμελίσει το παιδί της. Πιστεύω ότι υπάρχει ένα πεπρωμένο το οποίο μας οδηγεί και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Πρέπει να είμαστε σε μια ισορροπία».

Advertisements

 

Σταθμός στη ζωή του ηθοποιού ήταν η περιπέτεια που είχε με την υγεία του πριν από περίπου 2 χρόνια.

«Μπήκα σε κώμα και τελικά βγήκα. Με μετακίνησε με την έννοια ότι υπάρχει μια προτεραιότητα σε κάποια θέματα που τα είχα διαφορετικά, όπως τη δουλειά. Θέλω να κρατάω κάποια κομμάτια για μένα, την ιδιωτικότητά μου, την ησυχία μου».

Εκτός από τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ο ηθοποιός ολοκλήρωσε και τα γυρίσματα της είναι στην ταινίας «DODO» του Πάνου Κούτρα.

«Αλλάζουν τα πράγματα και είναι πολύ ενθαρρυντικό για όλους μας μετά την πανδημία ότι γίνονται δουλειές και είναι από το εξωτερικό από μεγάλα studios και γνωστούς σκηνοθέτες. Το σινεμά είναι μια περιπέτεια πολύ όμορφη, ήμουν τυχερός που βρέθηκα στο ταξίδι που λέγεται ‘DODO’. Είναι μια ταινία καλού μυστήριου, ήταν ένα πραγματικά υπέροχο ταξίδι για όλους μας», κατέληξε ο ηθοποιός.

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα