Μην χασετε

Άγριο ξέσπασμα στο Πρω1νό: «Επειδή ασχολιόμαστε με το βpακί της καθεμίας δεν είναι αυτή η δουλειά μας»

Η Στέλλα Μιζεράκη, η νικήτρια του Power of Love, μίλησε στη Μαίρη Αρώνη με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη «Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα 5». Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το στόχο της να παρουσιάσει, ενώ δεν αρνήθηκε το ενδεχόμενο ακόμη και να παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων.

Advertisements

«Το όνειρο είναι δικαίωμα. Αλλά και το δικαίωμα στην αφέλεια και αυτό δικαίωμα είναι. Άρα αν θες να το χτίσεις κάπως και θες να σου δίνεται το δικαίωμα στο όνειρο, καλό είναι να φιλτράρεις λίγο και την αφέλεια», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις. «Όταν τα πετάμε έτσι εύκολα καλό είναι να τα φιλτράρουμε. Να είσαι τόσο αφελής που από τη “Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα” να πιστεύεις ότι θα βρεθείς στο δελτίο ειδήσεων τι να πω;».

Δείτε επίσης: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες του Άγγελου Πυριόχου, 29 χρόνια μετά το αεροπορικό του ατύχημα

«Δεν μπορεί η Στέλλα Μιζεράκη να κάνει δελτίο ειδήσεων. Για να κάνεις δελτίο πρέπει να έχεις σπουδάσει, να ξέρεις ελληνικά, να μιλάς ελληνικά, να έχεις βγει στο δρόμο… Δεν μπορείς να έχεις πάει στο Power of love ημίγυμνη να έχεις δύο κιλά μαλλί, με φακούς επαφής και να θες να κάνεις δελτίο. Δεν μπορεί να βγαίνει η κάθε κοπέλα από ριάλιτι και να θέλει να κάνει δελτίο ειδήσεων. Εμάς μας προσβάλλει αυτό το πράγμα», είπε ανεβάζοντας τόνους η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Μετά την υπεράσπιση της Φαίης Σκορδά, ο Άρης Καβατζίκης εκνευρίστηκε. «Της δόθηκε ευκαιρία να παρουσιάσει εκπομπή από τον ΣΚΑΪ; Συγγνώμη που το λέω αλλά πλέον επειδή ζούμε στην εποχή της φτήνιας και της αφέλειας, με την ίδια φτήνια μας αντιμετωπίζουν και τα κανάλια. Να μου λέει η Στέλλα Μιζεράκη ότι θέλει να παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων, είμαι γελοίος που κάθομαι και κάνω αυτή τη δουλειά. Μας βλέπει ο κόσμος στα πάνελ και ασχολιόμαστε με τον έρωτα και το βρακί της καθεμίας, δεν είναι αυτή η δουλειά μας… Τα κανάλια δίνουν ευκαιρίες στη μία και στην άλλη και νομίζει ο κόσμος ότι είμαστε το ίδιο ευτελείς».

«Φαίη θα με εκνευρίσεις, μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα… », είπε ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια κατέκρινε την κατάσταση με τα κανάλια και τα χρήματα που δίνονται σε πρωταγωνιστές ριάλιτι.

Δείτε επίσης: Πήγε καλεσμένη στο Πρωινό και δήλωσε για τα κιλά της: «Ρουφιέμαι τώρα και θα σκάσω»

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα