Μην χασετε

Άγριο κράξιμο στο διαδίκτυο για την Τζένη Μελιτά: Παράτησε ανήλικο κοριτσάκι μόνο του σε φάρσα του Σάββα Πούμπουρα

Άγριο κράξιμο στο διαδίκτυο για την Τζένη Μελιτά: Παράτησε ανήλικο κοριτσάκι μόνο του σε φάρσα του Σάββα Πούμπουρα

Θύμα του Σάββα Πούμπουρα και της εκπομπής «Best Friend’s Fear» έπεσε η Τζένη Μελιτά η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στα social media με τη… φυγή της. Η παρουσιάστρια βρέθηκε για μια συνεργασία σε ένα άγνωστό σπίτι και λόγω μιας συγκυρίας αναγκάστηκε να μείνει μόνο στο σπίτι μαζί με ένα ανήλικο κορίτσι. Η καλοστημένη φάρσα που θύμισε το θρίλερ «Ring» ξεκίνησε και ασυνήθιστα πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν στο σπίτι. Τότε τρομαγμένη η Τζένη Μελιτά βγήκε στον κήπο για να μιλήσει στο κινητό της τηλέφωνο.

Το κοριτσάκι άρχισε να της φωνάζει πως φοβάται και η παρουσιάστρια την καθησύχασε λέγοντάς της πως έρχεται μέσα, αλλά τελικά παράτησε την μικρή και έφυγε τρέχοντας… Μετά από αυτό τα σχόλια που γράφτηκαν στα social media δεν ήταν λίγα:

«Είπε σε ένα παιδάκι που φοβόταν ότι θα κλείσει το τηλέφωνο και θα πάει αμέσως και το εγκατέλειψε αβοήθητο;»

«Αυτή η Μελιτά πρέπει πραγματικά να είναι ο ορισμός του παρτάκια/εγωιστή ανθρώπου που νοιάζεται μόνο για το συμφέρον του… Είναι δυνατόν να παρατάς ένα ανήλικο που φοβάται και να φεύγεις;»

Advertisements

«Ένα έχω να πω…. Το κοριτσάκι της διπλανής πόρτας που βγήκε στο μεροκάματο (στην πρώτη φάρσα με το φάντασμα) έκατσε μαζί με το κοριτσάκι και το κράταγε αγκαλιά για να μην φοβάται…… Σε αντίθετη περίπτωση η ντίβα Μελιτά το παράτησε με το καλημέρα!»

«Τη φάρσα αυτή την έκαναν τώρα σε μια επώνυμη και σε προηγούμενο επεισόδιο σε μια άγνωστη κοπέλα. Όλοι είδαμε το πόσο διαφορετικά αντιμετώπισαν την κατάσταση. Καταλαβαίνουμε λοιπόν τι είδους ανθρώπους τελικά προωθεί το σύστημα που κατά τ’ άλλα παρουσιάζονται σαν »τέλειοι» μέσα από τα social media…»…

Ο Σάββας Πούμπουρας θέλησε να πάρει θέση και να υποστηρίξει τη Τζένη Μελιτά, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο παρουσιαστής εξήγησε πως η Τζένη Μελιτά αποχώρησε από το σπίτι αφού μίλησε στο τηλέφωνο με τον φίλο της, ο οποίος της επιβεβαίωσε ότι σε πολύ λίγα λεπτά ο πατέρας του κοριτσιού θα ήταν πίσω στο σπίτι. Η συνομιλία με τον φίλο της δεν ακούστηκε στο επεισόδιο που προβλήθηκε.

Μάλιστα, στη λεζάντα του βίντεο, έγραψε: “Ποτέ μην κρίνετε κάποιον, χωρίς να γνωρίζετε ολόκληρη την ιστορία. Δεν θα έχετε ποτέ όλη την εικόνα και σας καταλαβαίνω.

Advertisements

Καλό θα είναι να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα για έναν εξαιρετικό και γλυκητατο άνθρωπο. @melitajenny ❤️

Μπορείτε να με πειτε σκληρό στις φάρσες.. Πιο σκληρό όμως θεωρώ το ψυχολογικό bulling που δέχεται ένας άνθρωπος που βρέθηκε σε μια θέση, που δεν έχετε ιδέα τι πέρασε.
Να σκέφτεστε με αγάπη και κατανόηση.❤️🙏🏽
Πολλή αγάπη σε όλους ✨”.

Δείτε τη φάρσα:

πηγη 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα