Μην χασετε

Άγριο κράξιμο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Δεν ξέρετε τι σημαίνει ο καρκίνος που εύχεστε, να μην το μάθετε ποτέ, αδέλφια μου»

Την αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου έφεραν τα σχόλια που δέχθηκε στα σόσιαλ μίντια, μετά τα όσα είπε ο Κρις Σταμούλης γι αυτόν. Ο πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στο ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, εκφράζοντας κάποια παράπονα για κάποια σχόλια προς το πρόσωπό του στην εκπομπή «Πρωινό».

Advertisements

 

Μάλιστα, ο Κρις Σταμούλης φανερά ενοχλημένος ανέφερε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρέπει να του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.

«Έδωσα μια συνέντευξη, μου ζητήθηκε για το Survivor και κάποια πράγματα για το επάγγελμά μου ως δικηγόρος και μετά το τέλος της εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συγκεκριμένα μετά λύπης μου έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια που πρόσβαλαν την προσωπικότητά μου και την μόρφωσή μου.

 

Κοιτούσα κάποια βιβλία και είπε ότι είναι σαν να τα βλέπει για πρώτη φορά αυτά τα βιβλία. Και μετά είπε θα εμπιστευόσασταν αυτόν να σας αναλάβει; Με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Με υποσκάπτει επαγγελματικά. Ήμουν προσκεκλημένος. Είπε αυτά που είπε, χωρίς να μπορώ να απαντήσω. Ένιωσα μια γελοιοποίηση προς το πρόσωπό μου. Προσβλήθηκα και στεναχωρήθηκα», είπε μεταξύ άλλων ο Κρις.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας καταιγισμός πικρόχολων σχολίων στα σόσιαλ μίντια του Δημήτρη Ουγγαρέζου, με αποτέλεσμα να απαντήσει ο ίδιος με ένα tweet, με το οποίο ανέφερε: «Σας το λέω με πολλή αγάπη και αλήθεια, με δάκρυα στα μάτια: Δεν ξέρετε τι σημαίνει ο καρκίνος που εύχεστε και σας το εύχομαι να μην το μάθετε ποτέ, αδέλφια μου…».

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα