Μην χασετε

Άγριες Μέλισσες: H πραγματική τιμωρία του Βόσκαρη – «Μαρτυρική» η πρώτη του νύχτα στις φυλακές

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται απόψε στις 22:00, στον ΑΝΤ1, με ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει. Η καταδίκη του Βόσκαρη δικαιώνει τα θύματά του. Η Ελένη χαμογελάει και πάλι, μόνο που η χαρά της δε θα κρατήσει πολύ καθώς η Ασημίνα επιστρέφει στο πατρικό της, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της. Η επίσκεψη του Νικηφόρου, στο σπίτι των τριών αδελφών, θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που τις περιμένει, ως προς την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Advertisements

 

Ο Βόσκαρης οδηγείται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία…

 

Αύριο, στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος ν’ αποκλείσει την Ασημίνα από το παιδί και ούτε η Ελένη ούτε ο Λάμπρος καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη. Η Δρόσω προτείνει στην Ασημίνα να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια. Θα καταφέρουν να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη; Στο σπίτι των Σεβαστών, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση καθώς ο Σέργιος δε δέχεται το διαζύγιο των γονιών του.

Η Πηνελόπη νιώθει πόνους και η επίσκεψη στον γιατρό θα την αναστατώσει. Η προαγωγή του Προύσαλη φέρνει χαρά σε όλους, ενώ εκείνος ετοιμάζει τον γάμο με τη Ρίζω. Η Ελένη φέρνει τις αδελφές της προ των ευθυνών τους

 

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα