Μην χασετε

Όλες οι τάσεις στο μακιγιάζ του Μάη! Τα πιο σημαντικά tricks που πρέπει να ξέρεις

Ο Μάιος έφτασε και εμείς είμαστε πανέτοιμες να μάθουμε τις νέες τάσεις ομορφιάς που φέρνει αυτός ο μήνας μαζί του! Άλλωστε τον Μάιο όλες μας έχουμε την ανάγκη για μια ανανέωση, ώστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι πιο όμορφες από ποτέ.

Ποιες είναι όμως οι νέες hot τάσεις του μήνα;

Bright eyes – Οι λαμπερές και έντονες σκιές είναι ένα trend που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε. Μοβ, ροζ, πορτοκαλί και κόκκινο είναι αποχρώσεις που θέλουμε να δούμε στα μάτια μας αυτή τη σεζόν.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Advertisements

Βronzer – Tα αγαπημένα μας bronzer επιστρέφουν και πλέον οι beauty artists τα χρησιμοποιούν αντί για ρουζ δίνοντας στο πρόσωπό μας με αυτόν τον τρόπο ένα υπέροχα ηλιοκαμένο look. Τη συγκεκριμένη τάση την είδαμε σε μεγάλο βαθμό στα shows των Alberta Ferretti, Altuzarra και Molly Goddard όπου τα μοντέλα είχαν bronzer ψηλά στα μάγουλά τους.

Φυσικά φρύδια – Αυτή την άνοιξη λέμε ΟΧΙ στα τέλεια σχεδιασμένα φρύδια και ΝΑΙ στα πιο φυσικά και virgin- όπως τα αποκαλούν οι ειδικοί- φρύδια!

Advertisements

Graphic glitter – Oι ιριδίζουσες σκιές σε bold αποχρώσεις επιστρέφουν στη μόδα και φοριούνται περισσότερο από ποτέ! Συνδύασέ τις με φυσικό μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο και nude χείλη.

Τhe ‘no make up’ make up – Δεν φαντάζεσαι πόσο δημοφιλές είναι αυτή τη στιγμή το τέλεια φυσικό μακιγιάζ. Μιλάμε για το make up που δημιουργείται στο πρόσωπο με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεσαι άβαφη αλλά χωρίς να είσαι.

Advertisements

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Statement χείλη – Όσον αφορά τα χείλη σου βάλε όσο πιο πολύ χρώμα μπορείς. Φόρεσε ζωηρά ματ κραγιόν και πρόσθεσε από πάνω λαμπερά lip gloss για ακόμα πιο ζουμερά χείλη.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα