Μετά από πρόσκληση της Action Aid όπου και πραγματοποίησε τα γυρίσματα για το νέο του ντοκυμαντέρ «Ένας κόσμος»,

Advertisements

ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε στην Αφρική. Ο ίδιος μοιράστηκε την συγκλονιστική εμπειρία που έζησε μέσα από εικόνες και βίντεο στην προσωπική του σελίδα στα social media.

«Όταν μου ζήτησε η ActionAid να πάω αυτό το ταξίδι δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα την ευκαιρία να ζήσω την πιο δυνατή εμπειρία της ζωής μου και την μόνη που ίσως να έχει ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα προς όφελος αυτών των παιδιών. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν θα καταφέρω να αλλάξω κάτι γενικότερα.

Ξέρω όμως με σιγουριά ότι αυτά τα παιδιά κατάφεραν να αλλάξουν πολλά σε μένα.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το επικοινωνήσω με τον δικό μου τρόπο και να πω ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους είναι ΑΝΑΔΟΧΟΙ σε αυτά τα παιδιά. Τα υπόλοιπα στο ντοκιμαντέρ που γυρίζουμε με την ActionAid σε Αφρική και Νεπάλ»

Όταν μου ζήτησε η ActionAid να παω αυτό το ταξίδι δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα την ευκαιρία να ζήσω την πιο δυνατή εμπειρία της ζωής μου και την μόνη που ίσως να έχει ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα προς όφελος αυτών των παιδιών. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν θα κατάφερω να αλλάξω κάτι γενικότερα. Ξέρω όμως με σιγουριά ότι αυτά τα παιδιά κατάφεραν να αλλάξουν πολλά σε μένα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το επικοινωνήσω με τον δικό μου τρόπο και να πω ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους είναι ΑΝΑΔΟΧΟΙ σε αυτά τα παιδιά. Τα υπόλοιπα στο ντοκιμαντέρ που γυρίζουμε με την ActionAid σε Αφρική και Νεπάλ. #documentary #enaskosmos #oneworld #Africa #children #experience #lifechanging #nowordstodescribe #onesinalifetime #support #childsponsorship @actionaidhellas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις

Πηγή

Advertisements