Δεν χωρά πια καμία αμφιβολία πως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ζουν για να ταξιδεύουν! Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz δεν σταματά να κάνει ταξίδια σε όμορφα και εξωτικά μέρη σε όλο τον κόσμο. Μόνο μέσα στο 2017 έκαναν road trip στην Ολλανδία, αποδράσεις στην Σλοβενία και στο St Tropez και Πρωτοχρονιά στην Ινδία.

Αυτή την περίοδο, ο γοητευτικός Σάκης μετακόμισε στον Άγιο Δομίνικο για περίπου 6 μήνες, για τις ανάγκες παρουσίασης του Survivor και φυσικά η Χριστίνα βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στο πλευρό του. Αυτό, βέβαια, δεν τον πτόησε από το να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να πάρει το κορίτσι του και να ταξιδέψουν μαζί για ένα νέο εξωτικό προορισμό.

Το ζευγάρι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στον Παναμά, όπου ζει μοναδικές στιγμές! Ο Σάκης Τανιμανίδης πήρε μια μικρή άδεια από την παρουσίαση του Survivor και μαζί με την όμορφη Χριστίνα βρέθηκαν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής για να γνωρίσουν νέους πολιτισμούς και να ζήσουν καινούργιες εμπειρίες. Ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης δεν σταματά να μοιράζεται στιγμές από την νέα τους απόδραση!

  Φάρμα: Δεν πρόλαβε να μπει και αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

πηγή