Οχτώ χρόνια ακριβώς έχουν περάσει από τότε που παντρεύτηκε ο  Χρήστος Αντωνιάδης  την εκλεκτή της καρδιάς του και δηλώνει ακόμη ερωτευμένος. Παρόλο που ακόμη και σήμερα θεωρείται  μεγάλος γυναικοκατακτητής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Love it», παραδέχτηκε πως υπήρξε στο παρελθόν μόνο μία γυναίκα που του αντιστάθηκε.

«Μόνο μία μου έχει αντισταθεί, ακόμα και ο πρωταθλητής κάποια στιγμή έχει φάει μία ήττα. Οτιδήποτε συνέβη στο παρελθόν είναι απλές “οδοντόπαστες”»

Επίσης αναφέρθηκε και στο τραγούδι που απέρριψε αλλά αργότερα έγινε μεγάλη επιτυχία.

«Κάποια στιγμή το «Σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης» είχε περάσει από τα χέρια μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γινόταν επιτυχία. Καμιά φορά τα τραγούδια γίνονται επιτυχία γιατί δεν είναι μόνο αυτό η δύναμη αλλά είναι και θέμα του τραγουδιστή που θα το πει. Σημασία δεν έχει να βγάλεις λεφτά αλλά την ώρα που τα βγάζεις να ξέρεις τι να κάνεις. Πιστεύω ότι τα διαχειρίστηκα με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε σήμερα, που δε βγάζω κανένα μεροκάματο, δεν υπάρχει δουλειά καμία κι έχει κλείσει το σύμπαν, να μην κινδυνεύω.»

Όσον αφορά τις θαυμάστριές του που τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση με το φλερτ τους, ο ίδιος ανέφερε:

  Αντιγόνη Ψυχράμη σε Δανάη Μπάρκα: «Λοιπόν, σταμάτα το - Αυτό που με έχεις κάνει ρεζίλι, σταμάτα το»

«Συνεχώς με κάνουν να νιώθω άβολα. Όπου πάω θα βρεθεί κάποια που θέλει κάτι παραπάνω. Δεν καταλαβαίνουν ούτε από γάμους, ούτε από βέρες, ούτε από κορωνοϊούς. Ορμάνε και όπου πιάσει το χέρι»

Πηγή