Μην χασετε

Χαράλαμπος Κοτσώνης: «Η παραγωγή δίνει πολύ τηλεοπτικό χρόνο στη Σπυριδούλα! Θα είναι η νικήτρια»

«Μετά την τελική δεκάδα, το παιχνίδι απέκτησε πιο έντονα στοιχεία ριάλιτι»

Τη δική του πρόβλεψη για το νικητή του MasterChef έκανε ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και την Αφροδίτη Γεωργίου.

Μιας και ο τελικός του «Master Chef» πλησιάζει θα ήθελα να αρχίσουμε με τη γεύση που σου άφησε. Μπήκες δύο φορές στο φετινό παιχνίδι…

Είμαι έξω καρδιά άνθρωπος κι έτσι θέλω να κρατώ τα καλά, αφήνοντας τα κακά στην άκρη. Ό,τι κακό και να έγινε, όπως η άτυχη στιγμή με τον Παντελή και το «κουλί» και γενικά όσα άλλα έγιναν μέσα στο σπίτι, τα χρησιμοποιώ για να συνεχίσω όσο πιο καλά μπορώ. Να σου πω την αλήθεια, τώρα που το παιχνίδι κοντεύει στο τέλος, δεν μπορώ να με φανταστώ στον τελικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη θέση που πήρα. Νιώθω ότι έφυγα την κατάλληλη στιγμή…

Advertisements

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Ο Μουτσινάς την κάλεσε σε δείπνο και εκείνη… έφτυσε ό,τι έφαγε!

Γιατί το λες αυτό;

Μετά την τελική δεκάδα, το παιχνίδι απέκτησε πιο έντονα στοιχεία ριάλιτι και αναγκάζει τους παίχτες να αλλάξουν περισσότερα στοιχεία του εαυτού τους για να είναι πιο κοντά στο τηλεοπτικό κομμάτι. Αν κάποιος, για παράδειγμα, ήταν πολύ χαμηλών τόνων μέχρι τη δεκάδα, μετά αυτό θα έπρεπε να αλλάξει… Είναι δύσκολο όταν δεν το ‘χει ο χαρακτήρας σου.

Δείτε επίσης: Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Δεν βρισκόμαστε σχεδόν ποτέ με την Κατερίνα”

Advertisements

Κάνε μια πρόβλεψη για τον νικητή!

Νομίζω ότι νικήτρια του «Master Chef» θα είναι η Σπυριδούλα. Μαγειρικά αξίζει πολύ, η παραγωγή τής δίνει πολύ τηλεοπτικό χρόνο και γενικά έχει αυτό που ψάχνει το παιχνίδι: Έναν τηλεοπτικό μάγειρα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα