Χάρης Ρώμας για το Καφέ της Χαράς: Ευχόμουν να κάνει αντίστοιχα νούμερα με τις Άγριες Μέλισσες

Ο Χάρης Ρώμας έδωσε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου μίλησε για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς και τις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1.

Πριν ξεκινήσει το «Καφέ της Χαράς» ήσουν φειδωλός στις δηλώσεις σχετικά με το τι τηλεθέαση θα έχει. Τι νούμερα πίστευες ότι θα κάνει;

Η πρεμιέρα σε ένα σίριαλ μπορεί και να μην είναι ενδεικτική. Διότι μπορεί το κοινό να έχει περιέργεια να δει το πρώτο επεισόδιο, αλλά βλέποντάς το να κρίνει ότι δεν το αντιπροσωπεύει. Με το «Καφέ» υπήρχε τεράστια αναμονή κοινού, όπως φάνηκε και από τα νούμερα της πρεμιέρας, αλλά και μια πολύ καλή συνέχεια. Ο ΑΝΤ1 με είχε προετοιμάσει ότι θα ήταν επιτυχία αν το σίριαλ έκανε 25%.

Μου είχαν πει συγκεκριμένα ότι αν κάνει κάθε εβδομάδα κατά μέσο όρο «25άρια» θα μπορέσει να πάει και την επόμενη σεζόν, γιατί το «Καφέ» είναι ένα ακριβό τηλεοπτικό προϊόν. Ο Τζώρτζης Ποφάντης, όπως μου εκμυστηρεύθηκε, πίστευε ότι μπορεί να χτυπήσει κανένα «τριαντάρι» κι εγώ ευχόμουν να κάνει αντίστοιχα νούμερα με τις «Αγριες μέλισσες», που κινούνται μεταξύ 30% και 35%. Το ότι θα έφτανε το «Καφέ της Χαράς» στην πρεμιέρα του το 51% και τώρα 39% και 40% ομολογώ ότι δεν το περίμενα ούτε κι εγώ.

  Κάρμεν Ρουγγέρη: «Με πήρε τηλέφωνο κι έκλαιγε με αναφιλητά για την κακοποίησή του»

Από αυτά που λες αντιλαμβάνομαι ότι το «Καφέ της Χαράς» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Επειδή η βάση όλων είναι το σενάριο, αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι έχω φτιάξει ήδη στο μυαλό μου πώς πρέπει να κινηθεί η ιστορία έτσι ώστε να μπορέσει το «Καφέ» να πάει και δεύτερη σεζόν. Μην ξεχνάς ότι είναι ένα σίριαλ με είκοσι διαφορετικούς ήρωες, οπότε πρέπει να έχεις προγραμματίσει από την αρχή του τι θα γίνει στο μέλλον για καθέναν από αυτούς ξεχωριστά. Κανένας δεν είναι τυχαία τοποθετημένος.

Ολοι παίζουν ρόλο στην εξέλιξη και, όπως το έχουμε σχεδιάσει με την Αννα Χατζησοφιά, το σίριαλ μπορεί άνετα να πάει και δεύτερη χρονιά. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να ανέβει και άλλο το μπάτζετ. Διότι εκτός από κάποιους ήρωες που επανέρχονται, υπάρχουν και νέοι χαρακτήρες που θα εμφανιστούν, τους οποίους θα ερμηνεύουν πολύ γνωστοί ηθοποιοί, οι οποίοι δεν είναι χαμηλά αμειβόμενοι.

  Ναταλία Γερμανού σε Ζαφείρη Μελά: «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη. Δεν το νιώθω. Δεν καταλάβατε τι είπα»

Πηγή

Gossip | Δες εδώ όλα τα τελευταία gossip νέα της ελληνικής τηλεόρασης