Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που σίγουρα δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε. Η πιο γλυκιά τάρτα σοκολάτας. Σκέτος πειρασμός! Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε.

Advertisements

Υλικά συνταγής

  • 150 γρ. βούτυρο, φρέσκο
  • 200 γρ. μαύρη ζάχαρη
  • 200 γρ. αυγά
  • 1 δόση βανίλια, σε σκόνη
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη
  • 30 γρ. αλεύρι, μαλακό
  • 10 γρ. κακάο, σε σκόνη

Για τη ζύμη πάστα φλώρα

  • 125 γρ. βούτυρο
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 2 γρ. αλάτι, ψιλό
  • 50 γρ. αυγά
  • 1 δόση βανίλια, σε σκόνη
  • 30 γρ. περίπου ξύσμα πορτοκαλιού
  • 220 γρ. αλεύρι, μαλακό
  • Λίγο μπέικιν πάουντερ
  • 30 γρ. σκόνη κακάο

Εκτέλεση συνταγής

Πρώτα από όλα, φτιάχνουμε τη ζύμη μας.

Ανακατεύουμε την άχνη ζάχαρη μαζί με το ξύσμα του πορτοκαλιού, το βούτυρο και το αυγό.

Παράλληλα, κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο και το μπέικιν πάουντερ σ’ ένα μπολ, τα προσθέτουμε κι αυτά και ζυμώνουμε.

Advertisements

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements