Η Φαίη Κοκκινοπούλου και ο Αντώνης Καφετζόπουλος ήταν ζευγάρι για 26 ολόκληρα χρόνια.

Advertisements

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Σπύρο, ο οποίος σήμερα είναι 20 χρονών. Ωστόσο, οι δυο τους δεν παντρεύτηκαν ποτέ και η Φαίη Κοκκινοπούλου αποκάλυψε τον λόγο.

Πρόταση γάμου έχεις δεχθεί;

«Ναι, έχω δεχθεί πρόταση γάμου. Με τον Αντώνη (Καφετζόπουλο) αν θέλαμε να παντρευτούμε θα το κάναμε… να μου έρθει με λουλούδια και γλυκά μετά από 20 χρόνια να με ζητήσει από τη μαμά μου… Έχω δεχθεί περισσότερες από μία προτάσεις γάμου. Δεν έχω μετρήσει όλες τις προτάσεις γάμου που μου έγιναν, αλλά μόλις τις άκουγα… Η συντροφικότητα είναι δύσκολο κομμάτι»

Δείτε γιατί δεν έχει παντρευτεί μέχρι και σήμερα παρακάτω:

Δεν αποφάσισες να παντρευτείς ώς τώρα… Δεν το σκέφτηκες ποτέ;

«Όχι, δεν έχω παντρευτεί και δεν το σκέφτηκα ποτέ. Δεν είναι κάτι που με συγκινεί. Γενικότερα, τέτοιου είδους δεσμεύσεις με χαρτιά με τρομάζουν. Όταν τελείωσα τη σχολή, πήγα για ένα χρόνο στην Ολυμπιακή, διότι ήθελα να κάνω κάτι άλλο, να «φύγει» το μυαλό μου, να «καθαρίσει». Πάνω στο χρόνο ήρθε το χαρτί της μονιμοποίησης, όπου τη μια μέρα ήρθε και την άλλη μέρα έφυγα, θέλω κάθε στιγμή να αισθάνομαι ότι είναι η επιλογή μου. Μπορεί να είναι στο μυαλό μου όλα αυτά, γιατί ήμουν σε μια σχέση 26 χρόνια, δηλαδή γάμος, παραπάνω από γάμος… αλλά γάμο δεν ήθελα να κάνω μην τυχόν και δεσμευτώ. Η εφηβική μου ηλικία ήταν πάρα πολύ δύσκολη και κράτησε αρκετά», εξήγησε στο Λοιπόν

Advertisements

Πώς διατηρείται μια καλή σχέση μετά από 26 χρόνια συμβίωσης;

«Ρωτάς εμένα που χώρισα; Η ζωή σε προσωπικό επίπεδο θέλω να μου φέρει κάτι ωραίο, μια έκπληξη, κάτι που δεν περιμένω»

Ένα μεγάλο έρωτα ίσως;

«Ναι αμέ, μακάρι. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν εκεί που πηγαίνεις αμέριμνος, σου έρχεται «κάτι» και… τελειώνεις» αποκάλυψε στο Λοιπόν.

 

Πηγή

Advertisements