Καλησπέρα σε όλους…!!! Έχω την τύχη να είμαι ταμίας σε super market…εδώ και 2,5 χρόνια…!!! Λατρεύω τη δουλειά μου γιατί εκτός από το ότι έχω δουλειά…έρχομαι και σε επαφή με 500 άτομα το λιγότερο ημερησίως και αυτό μου αρέσει πολύ…!!! Κάνω την πλάκα μου, τους αγαπάω και μ αγαπάνε…ή έτσι πίστευα…!!!

Αυτό που λέγανε οι παλιοί ότι στις ‘δυσκολίες φαίνεται ο άνθρωπος’ είναι δυστυχώς αλήθεια…!!! Εδώ και 5 μέρες βιώνω έναν καθημερινό εφιάλτη…ευτυχώς όχι συνέχεια…!!! Οι άνθρωποι είναι τόσο πανικοβλημένοι απ όλο αυτό που βιώνουμε εδώ και 2 εβδομάδες…που έχουν γίνει αγνώριστοι…!!! Αυτοί που πριν σου χαμογελάγανε και έκαναν πλάκα μαζί σου όχι μόνο δε σου μιλάνε αλλά σε φοβούνται και σε βρίζουν…!!! Ξεσπάνε τα νεύρα τους επάνω σου κι εσύ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ και να το προσπεράσεις…!!!

Δεν είμαστε ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ είμαστε ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…όπως όλοι…!!! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ και αν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ να διαχειριστείτε τον ΠΑΝΙΚΟ σας, στείλτε κάποιους άλλους να ψωνίσουν αντί για εσάς…!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ…!!! ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ…ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ…!!! Αυτό κάνω κι εγώ με το που θα πάω σπίτι μου….!!!! ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,….!!! ΈΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ…!!! ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ…ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ….!!!!

Πηγη