Ο Άρης στον Υδροχόο συγκρούεται σήμερα με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλώντας ξαφνικές και απότομες αλλαγές, αιφνιδιασμούς και δυσάρεστες εκπλήξεις, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, απρόσμενες και απρόκλητες «επιθέσεις» που θα μας αφήσουν άφωνους και ίσως κάνουμε αρκετό καιρό να συνέλθουμε. Ό,τι δεν φανταζόμασταν μπορεί να γίνει, ό,τι φοβόμασταν ενδέχεται να το πάθουμε.

Ας είμαστε, λοιπόν, ψυχολογικά προετοιμασμένοι για το οτιδήποτε, καθώς δε θα ξέρουμε από πού θα μας έρθει, έχοντας γρήγορα αντανακλαστικά και άμεσες αντιδράσεις για να μπορέσουμε να το διαχειριστούμε. Το επιθυμητό βέβαια θα ήταν να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκαλέσουν όλα τα παραπάνω και να κάνουμε στροφή 180 μοιρών, μπας και μειώσουμε κάπως τη ζημιά από το «χτύπημά» τους.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ό,τι συμβεί σήμερα να ξέρετε ότι είναι μια δυσάρεστη υπενθύμιση ότι έχετε καθυστερήσει να αλλάξετε κάποια πράγματα στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας, οπότε αναλαμβάνει άλλος να το κάνει για σας, μόνο που δε θα σας αρέσει!

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι εpωτικά και οικονομικά ό,τι αποκλείσετε, μπορεί να σας έρθει και ό,τι περιμένετε, να μην κάτσει. Οπότε, καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι και να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο! 

Πηγή